• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Kalastema - välj bland vårt stora utbud av teman till kalas!

Här på Kalaskungen älskar vi barnkalas och vill att du ska kunna hitta allt du behöver för att kunna arrangera det bästa möjliga kalaset. För att hjälpa dig på traven har vi en mängd olika barnkalasteman som vi delat upp våra produkter i. På så sätt är det snabbt och enkelt att hitta allt som passar ihop med temat du valt. Men det bidrar även till att ge dig idéer för ditt nästa kalas.

Många av våra teman är baserade på populära tecknade filmer och serier. Andra teman är mer riktade åt intressen som djur eller olika sporter. Med vårt stora sortiment kommer du säkert kunna hitta något som passar perfekt till nästa barnkalas. För stora kalas kan det vara roligt att inte bara

välja ett tema, utan kombinera två eller fler. Ta till exempel några olika superhjälte- eller djurteman så ger du alla barn på kalaset en chans att välja sin favorit. I våra barnkalasteman kommer du inte bara att hitta tallrikar, muggar, servetter, bestick och andra praktiska tillbehör, utan även en rad olika förslag på dekorationer, som flaggirlanger, konfetti, ballonger och tårtfigurer. Vill du ta ditt kalas till nästa nivå har vi även förslag på snygga maskeradkläder som passar in perfekt med temat.

På ett barnkalas brukar det även bjudas på tilltugg och därför har vi även förslag på passade godis att duka fram. Eller varför inte förbereda en liten påse med godsaker till alla som kommer på kalaset? Dessa kan du antingen dela ut efter tårtan eller när det är dags för alla gäster att åka hem. Vi har även små leksaker och prylar till riktigt bra priser som också kan ges bort tillsammans med godiset.

Vi hoppas att du kan hitta det du söker efter, eller ge dig bra tips på saker för en roligt barnkalas. Har du några frågor kan du kontakta oss via mejl, som du hittar på vår kundtjänstsida.