• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Baby Shark

Baby Shark barnkalastema

Baby Shark, doo-doo, doo-doo! De färgglada hajarna från Baby Shark är redo för barnkalas! Hos oss på Kalaskungen.com hittar du ett stort urval av roliga kalasartiklar som kan användas för att skapa ett lekfullt kalas med Baby Shark tema! Här finns allt från praktiska engångstallrikar, servetter och pappmuggar till inbjudningskort och snygga dekorationer med motiv av hajarna från Baby Shark. 

Vad är Baby Shark?

“Hajarna” är en barnsång som finns på många språk. Baby Shark är en engelskspråkig version av barnsången producerad av det koreanska barnutbildningsföretaget Pinkfong. 2018 blev sången viral med över 2 miljarder spelningar på Youtube och topplisteplaceringar runt om i världen. Men hur började det hela egentligen? Det har vi tagit reda på!

Den populära barnsången startade förmodligen som en lägereldssång. De olika språkversionerna av sången har nämligen ett par saker gemensamt: de nämner olika hajar ur en familj: ofta mamma-haj, pappa-haj och bebis-haj och varvas med en enkel melodi som alla kan tralla med i.