• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

KUNDTJÄNST

Behöver du hjälp eller har en fråga angående en produkt så kontakta oss då via mejl. Vår kundtjänst besvarar alla frågor på vardagar mellan 08:00-16:00.

Mejla till

Längre ner på sidan hittar du vanliga frågor och instruktion om hur du returnerar en vara

Kalaskungen.com drivs av W&G Handel AB (Org.nr. 556966-3494)

Vanliga frågor

1. När måste jag beställa för att få mina saker till helgen?

Vi kan aldrig lova ett specifikt leveransdatum då det ligger utanför vår kontroll vad som sker när ditt paket är överlämnat till DHL eller PostNord. Men som tumregel så bör du få ditt paket senast på fredag om du beställer på tisdag före kl.14:00. Bor du norr om Gävle eller på Gotland rekommenderar vi att du beställer redan på måndagen. Tänk på att inte alla orter har daglig leverans med DHL.

Om du har bråttom så kan du välja till prioritering. Då hamnar din order först i kön och skickas samma dag under förutsättning att den inkommit före kl. 14.00

2. Kan jag hämta min beställning hos er?

Om du före din beställning mejlar oss att du vill hämta och inväntar svar från oss innan du lägger din beställning så går det bra. Annars hinner vi paketera och skicka din order.

3. Hur kan jag spåra mitt paket?

När vi skickar ditt paket så får du ett mejl från Unifaun och i det mejlet finns ett kollinummer att trycka på.

Returinstruktion

Om du vill returnera en vara så skickar du det till oss väl emballerat. Det är viktigt att du har kontaktat vår kundtjänst innan du returnerar din vara/varor. Då vet vi att din retur är på väg eller kan föreslå ett annat alternativ. Om din vara exempelvis är trasig så räcker det oftast med att vi får en bild och då är det inte nödvändigt att returnera.

Observera att om du själv ångrar ditt köp eller vill nyttja vår förlängda öppet köp garanti så får du som kund stå för returportot.

Skicka din retur till:

W&G Handel AB
”Ditt ordernummer”
Långedalsvägen 40 C
455 32 MUNKEDAL

För fullständiga villkor kring returer och öppet köp ber vi dig läsa i våra .