Allt till barnkalaset!

Sista dagen idag att få 20 % rabatt på allt, ange koden BF2021 i kassan.
Priser inkl. moms
Pris
19,00 kr599,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (588)1 2 3 ... 25 Sista 100 per sida

Baka till kalaset eller festen med vårt utbud av baktillbehör

Att baka är en chans att låta kreativiteten flöda och inte bara få något gott utan även ett vackert resultat. Här på Kalaskungen vill vi hjälpa dig att lyckas med bakningen och har därför samlat massa fantastiska bakprodukter som du kan använda dig av för att kunna skapa underbara kreationer.

Eftersom vi älskar barnkalas har vi satsat på att bygga ett stort utbud av tårtbilder. Dessa kommer i två huvudsakliga varianter: oblat och sockerpasta. Tårtbilder av oblat är både laktos- och glutenfria och innehåller dessutom inget tillsatt socker. Våra tårtbilder av sockerpasta har en god vaniljsmak och görs med skarpare och mer detaljerade tryck än vad som är möjligt på oblat. Alla våra tårtbilder är färdiga att läggas direkt på din tårta. Inne på varje produkt kan du dessutom läsa om hur du bäst lägger ut dem.

Tillsammans med tårtbilder har vi även samlat roliga tårtdekorationer, som tårtfigurer och tårtljus av olika slag. Oavsett kalasets tema kan du säkert hitta något som passar perfekt in på din tårta. Är du ute efter ätbara dekorationer har vi även sockerdekorationer i flera utformningar och många med teman från populära tecknade filmer och serier. Dessa går dock lika gärna att använda på muffins och andra bakverk. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Gillar du att skapa dina egna dekorationer kan vi rekommendera vår utmärkta sockerpasta. Den finns i alla möjliga färger så du slipper färga den själv med karamellfärg. Många av dem har en väldigt god vaniljsmak, men vi har även sockerpasta med andra spännande smaker som choklad, lakrits, hallon, saltkaramell, tuggummi och marshmallow.

Ta även en titt på alla våra häftiga strössel som kommer i en mängd färger och utformningar. Rätt strössel kan göra underverk när det kommer till att dekorera ett bakverk. Och allt från häxhattar till snöflingor finns i strösselformat här på Kalaskungen.