• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Populära tillverkare

https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/FunCakes_2021.jpg
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/Scrapcooking.jpg
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/Wilton2.jpg
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/PME_Slider_2021.jpg
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/HouseofMarie_1.jpg
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/Baka/Silikomart2.jpg

Baka till kalaset eller festen med vårt utbud av baktillbehör

Cupcakes, Cake Pops, tårta eller donuts..? Att baka är en chans att låta kreativiteten flöda! Att dessutom få lov att få vara med och äta upp slutresultatet är ju en riktigt god bonus! Vi på Kalaskungen vill hjälpa dig att lyckas med bakningen och har därför fyllt upp lagret med både praktiska och roliga bakprodukter!

Tårtbilder till barnkalas

Det är ju ingen direkt hemlighet att vi älskar barnkalas, men visste du att vi har ett stort utbud av tårtbilder? Och att våra tårtbilder finns i två varianter: oblat och sockerpasta? Alla våra tårtbilder av oblat är både laktos- och glutenfria och innehåller dessutom inget tillsatt socker. 

Våra tårtbilder av sockerpasta har en god vaniljsmak och görs med skarpare och mer detaljerade tryck än vad som är möjligt på oblat. Det bästa av allt? Alla våra tårtbilder är färdiga att läggas direkt på din tårta! Är du osäker på hur du ska gå tillväga när det är dags att lägga ut din tårtbild? Ta en titt på instruktionen som återfinns på respektive produkt. 

Tårtdekorationer och tårtljus

Självklart har vi även roliga tårtdekorationer, som tårtfigurer och tårtljus av olika slag. Oavsett vilket tema du väljer till kalaset kan du garanterat hitta något som passar perfekt in till din tårta. Är du ute efter ätbara dekorationer? Ta en titt på våra sockerdekorationer! De finns i flera färger, former och varianter. Vi har bland annat sockerdekorationer med motiv från populära tecknade filmer och serier. Och vet du vad det kanske bästa av allt är? Våra sockerdekorationer går lika bra att använda på tårtor som på muffins och andra bakverk. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Gillar du att skapa dina egna dekorationer? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vår utmärkta sockerpasta. Den finns i alla möjliga färger så du slipper färga den själv med karamellfärg. Många av dem har en väldigt god vaniljsmak, men vi har även sockerpasta med andra spännande smaker som choklad, lakrits, hallon, salt karamell, tuggummi och marshmallow.

Och du? Du har väl inte missat alla våra häftiga strössel som finns i en mängd färger och former? Rätt strössel kan verkligen göra underverk när du ska dekorera dina bakverk. Och här på Kalaskungen hittar du strössel som ser ut som allt från häxhattar till snöflingor. 

 

853 produkter

Du har sett 36 av 853 produkter