• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Baktillbehör

Bakning och kalas går ofta hand i hand. Här på kalaskungen.com har vi massor av spännande baktillbehör som gör bakningen både roligare och lättare. Här finns allt från kakformar och tårtljus till bakmixer och strössel.

Oavsett om du planerar att baka tårtor, kakor eller andra bakverk så vill du ju att slutresultatet ska se bra ut, eller hur? Med våra praktiska tårt-och kakformar är det superenkelt att skapa kreativa bakverk med unika former. Det bästa av allt? De är precis lika enkla att använda som dina vanliga formar.

På tal om formar… du har väl inte missat våra praktiska glassformar? Perfekt för dig som vill göra egna glassar eller cakepops inför kalaset!

Vet du inte riktigt hur du ska dekorera dina bakverk? Då rekommenderar vi att du tar en titt under kategorin “Tårtdekorationer”. Hittar du inte det du söker där så har vi även ett stort urval av tårtbilder, sockerpasta, marsipan och frosting.

Vi har också ett stort sortiment av strössel som du kan använda för att skapa kreativa ätbara konstverk. Eller varför inte bara förbereda bakverken och sedan låta barnen ta hand om dekoreringen?

Är bakning inte riktigt din grej…? Med hjälp av FunCakes fantastiska bakmixer kan du baka både brownies, muffins och kakor - snabbt och enkelt. Du behöver faktiskt inte ens ett recept. Det enda du behöver tillsätta är smör och ägg.

 

199 produkter

Kakform - Regnbåge
Discount

Kakform - Regnbåge

19,00 kr
29,00 kr
Kakform - Drake

Kakform - Drake

29,00 kr
Kakform T-Rex

Kakform T-Rex

29,00 kr

Du har sett 36 av 199 produkter