• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Baktillbehör

Bakning och kalas går ofta hand i hand. Hos oss på kalaskungen hittar du ett stort urval av baktillbehör som gör bakningen både roligare och lättare. Här finns allt från kakformar och tårtljus till bakmixer och strössel. 

Oavsett om du planerar att baka tårtor, kakor eller andra bakverk så vill du ju att slutresultatet ska se bra ut, eller hur? Med våra praktiska tårt-och kakformar är det superenkelt att skapa kreativa bakverk med unika former. Det bästa av allt? De är precis lika enkla att använda som dina vanliga formar. 

På tal om formar… du har väl inte missat våra praktiska glassformar? Perfekt för dig som vill göra egna glassar eller cakepops inför kalaset!  

Vet du inte riktigt hur du ska dekorera dina bakverk? Då rekommenderar vi att du tar en titt under kategorin “Tårtdekorationer”. Hittar du inte det du söker där så har vi även ett stort urval av tårtbilder, sockerpasta, marsipan och frosting. Vill du ge presentationen av dina bakverk ett extra lyft? Ta en titt på våra lekfulla tårtställningar och kakfat! Och du..? Varför inte testa att göra dekorationer som matchar kalasets tema? 

Vi har också ett stort sortiment av strössel och sockerkristaller, som du kan använda för att skapa kreativa ätbara konstverk. Eller varför inte bara förbereda bakverken och låta barnen ta hand om dekoreringen? 

Är bakning inte riktigt din grej…? Med hjälp av Funcakes fantastiska bakmixer kan du baka både brownies, muffins och kakor - snabbt och enkelt. Du behöver faktiskt inte ens ett recept. Det enda du behöver tillsätta är smör och ägg.

 

194 produkter

Kakform - Fjäril

Kakform - Fjäril

29,00 kr
Wilton - Kakskopa

Wilton - Kakskopa

119,00 kr

Du har sett 36 av 194 produkter