Allt till barnkalaset!

Sista dagen idag att få 20 % rabatt på allt, ange koden BF2021 i kassan.
Priser inkl. moms
Pris
29,00 kr599,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (176)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Baktillbehör

På denna sida kan du hitta alla möjliga baktillbehör som underlättar bakningen eller låter dig skapa underbara presentationer. Vi har vidare delat upp alla dessa produkter i olika underkategorier för att göra det enklare för dig att hitta vad du letar efter.

För att få ett extra speciellt resultat vid bakning av tårtor, kakor och andra bakverk kommer presentationen vara en avgörande del. Vare sig det handlar om det du gör innan eller efter själva bakningen kan våra produkter hjälpa dig att ta bakverket till nästa nivå.

Med våra häftiga tårt- och kakformar kan du ge dina bakverk unika former som annars vore svåra eller nästan omöjliga att göra på fri hand. De är lika enkla att använda som dina vanliga formar och kommer vara en hit på nästa kalas eller fest.

Letar du efter roliga sätt att dekorera dina bakverk har vi också precis vad du behöver. Till att börja med har vi sockerpasta i en massa olika färger som passar perfekt för att dekorera tårtor med. Men det kan även användas till att göra andra dekorationer till alla möjliga bakverk. Prova att göra dekorationer som passar ihop med kalasets tema eller som passar in på något annat sätt inför kalaset.

Med vårt stora sortiment av strössel och sockerkristaller kan du vidare garnera dina bakverk på mängder av snygga vis. Även dessa finns i många olika färger så du kan hitta det som passar perfekt till just dina bakverk.

Vi säljer även tårtställningar och kakfat i lekfulla och ovanliga utformningar. Vill du sätta en extra liten twist på presentationen kan detta vara ett mycket roligt alternativ. Alla kommer med enkla instruktioner för hur du monterar ihop dem.