• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Leksaker & Presenter

På jakt efter en rolig leksak eller kanske en present? Välkommen att inspireras i vår presenthörna! Här har vi samlat spännande leksaker och roliga prylar som vi vet kommer att uppskattas av både små och stora barn. Ja, vi har faktiskt till och med prylar som passar perfekt som present till vuxna! Vem vet, kanske hittar du till och med en liten present till dig själv?

Här hittar du bland annat lampor, gosedjur, ryggsäckar, kepsar och samlarprylar från populära varumärken som Super Mario, Harry Potter, Stranger Things, Minecraft och många fler. Och vet du vad det bästa av allt är? Alla dessa coola prylar är officiellt licensierade - allt för att du ska få prylar som håller högsta möjliga kvalitet! 

Varför inte ge bort ett fint pussel från ett känt varumärke som Ravensburger, Clementoni och Educa? Hos oss hittar du allt från enklare träpussel till de allra minsta barnen till betydligt svårare pussel med flera tusen bitar. Som om inte detta vore tillräckligt har vi dessutom roliga sällskapsspel, LEGO, spännande utomhusleksaker och mycket mer.

 

1 969 produkter

Student Visselpipor 2-pack
Nyhet
Discount

Student Visselpipor 2-pack

25,00 kr
29,00 kr
Pac-Man - Lampa 30 cm
Nyhet

Pac-Man - Lampa 30 cm

349,00 kr
Minecraft - Sparbössa Gris 3D 20 cm
Nyhet
Discount

Minecraft - Sparbössa Gris 3D 20 cm

149,00 kr
199,00 kr
Frisbee Golfset
Nyhet

Frisbee Golfset

399,00 kr
Set med Pil och båge
Nyhet

Set med Pil och båge

129,00 kr

Du har sett 36 av 1969 produkter