• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Pussel

Hos oss på Kalaskungen hittar du ett stort urval av pussel till bra priser. Här finns allt från träpussel till de minsta barnen och pussel för lite större barn till pussel för vuxna med många bitar. Välj och vraka bland pussel från kända tillverkare som Ravensburger, Wrebbit och Clementoni! 

Vi har pussel för alla smaker med olika motiv som vackra landskap och städer, pussel med djurmotiv och pussel med kända karaktärer från filmer, spel och tv-serier. Hos oss hittar du bland annat coola pussel med motiv från Harry Potter, Star Wars, Mandalorian, Disney och Stranger Things. 

Något som blivit allt mer populärt är 3D-pussel och här hos oss hittar du en mängd olika 3D-pussel med motiv från Harry Potter, Disney och även 3D-pussel av kända byggnader och historiska monument. En del av våra 3D-pussel har till och med inbyggd belysning och kan användas som både nattlampa och en kul inredningsdetalj. 

Letar du efter ett utmanande och svårt pussel? Ta en titt bland våra Challenge-pussel och Escape-pussel, samt de kluriga pusslen från Ravensburger som heter Krypt. Förutom en mängd pussel så har vi även pusselmattor och pusseltillbehör. 

Att pussla är roligt att göra ensam eller tillsammans med andra och att få ett pussel i present är uppskattat. Att pussla är dessutom både avkopplande och stimulerande. Så vad väntar du på? Beställ ditt favoritpussel idag! 

Tips! Ge bort ett träpussel som doppresent eller till mamman när du ska på babyshower.

 

428 produkter

Du har sett 36 av 428 produkter