• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Idag 20 % rabatt på allt, ange koden BF2022 i kassan

Pussel

Pussel i alla dess former för barn och vuxna!

Hos oss på Kalaskungen hittar du ett stort sortiment av pussel till bra priser. Här hittar du allt från träpussel till de minsta barnen och pussel för lite större barn till pussel för vuxna med många bitar. Välj och vraka bland pussel från kända tillverkare som Ravensburger, Wrebbit och Clementoni! 

Vi har pussel för alla smaker med olika motiv som vackra landskap och städer, pussel med djurmotiv och pussel med kända karaktärer från filmer, spel och tv-serier. Hos oss hittar du coola pussel med motiv från Harry Potter, Star Wars, Mandalorian, Disney och Stranger Things. 

Något som blivit allt mer populärt är 3D-pussel och här har vi en mängd pussel med motiv från Harry Potter, Disney och även 3D-pussel av kända byggnader och historiska monument. En del pussel har till och med inbyggd belysning och kan användas som både nattlampa och en kul inredningsdetalj. 

Söker du ett utmanande och svårt pussel? Ta en titt bland våra Challenge-pussel och Escape-pussel, samt de kluriga pusslen från Ravensburger som heter Krypt. Förutom en mängd pussel så har vi även pusselmattor och pusseltillbehör. 

Att pussla är roligt att göra ensam eller tillsammans med andra och att få ett pussel i present är uppskattat. Att pussla är dessutom både avkopplande och stimulerande. Så vad väntar du på? Beställ ditt favoritpussel idag! 

Tips! Ge bort ett träpussel som doppresent eller till mamman när du ska på babyshower. 

 

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här