• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Utomhus- och vattenleksaker

Hos Kalaskungen hittar du allt du behöver för att förvandla trädgården eller stranden till en lekplats fylld med äventyr och skoj. Vårt sortiment inkluderar häftiga barnpooler, roliga vattenpistoler, badringar och spännande utomhusspel som passar barn i alla åldrar.

Barnpooler och vattenlek

För de varma sommardagarna erbjuder vi ett brett urval av barnpooler och vattenleksaker. Våra barnpooler kommer i olika storlekar och färgglada designer, perfekta för att svalka sig och ha kul. Utforska också vårt utbud av vattenpistoler och vattenbombbollar för en actionfylld vattenkrig!

Utomhusspel

Vi har också en rad utomhusspel som gör varje dag utomhus till ett äventyr. Prova på frisbeegolf, set med pil och båge, eller varför inte ett parti pickleball? Våra utomhusspel är utformade för att uppmuntra till rörelse och teamwork, vilket gör dem perfekta för familj och vänner att njuta av tillsammans.

Sport- och badleksaker

För sportentusiaster har vi allt från snorkelset till Nerf-sportleksaker. Och glöm inte våra badhanddukar med populära motiv från Minecraft, Pokémon, och Paw Patrol för att torka av dig efter vattenlekarna.

Kreativ lek utomhus

För de små konstnärerna erbjuder vi jättestora gatukritor och såpbubbelmaskiner som gör det roligt att vara kreativ utomhus. Våra såpbubbelstavar i form av enhörningar och dinosaurier är också en hit bland barnen.

Alla våra leksaker är av högsta kvalitet och noggrant utvalda för att säkerställa säkerhet och hållbarhet. Oavsett om du planerar en födelsedagsfest, en familjeutflykt till stranden eller bara en dag i trädgården, har vi utomhusleksakerna som gör dagen speciell. Utforska vårt sortiment idag och hitta de perfekta leksakerna för din familj!

153 produkter

Bluey - Barnparaply
Nyhet

Bluey - Barnparaply

199,00 kr
Frisbee Golfset

Frisbee Golfset

399,00 kr
Set med Pil och båge

Set med Pil och båge

129,00 kr

Du har sett 36 av 153 produkter