• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Muffins/Cupcakes

Är det din tur att fixa fikat på jobbet? Eller ska du kanske baka till ett barnkalas eller en fest? Varför inte slänga ihop ett gäng läckra muffins eller cupcakes? Det är enkelt och otroligt gott! Och vet du vad det bästa av allt är? Här hos oss på Kalaskungen  finns allt du kan tänkas för att baka mumsiga muffins och cupcakes! Här finns allt från praktiska muffinsplåtar och snygga muffinsformar till färdiga bakmixer och muffinsdekorationer. 

Skillnaden mellan muffins och cupcakes

Har du någonsin funderat på vad det är för skillnad mellan muffins och cupcakes? Låt oss reda ut saken en gång för alla! Så här ligger det till:

Till att börja med är en muffin oftast större än en cupcake. Muffinsen kan vara både söt och salt, är oftast mer kompakt i konsistens och saknar dekorationer. Sist men inte minst äts muffins oftast varma, medan cupcakes serveras kalla. 

En cupcake är söt och skulle kunna beskrivas som en “portionstårta”. Den är oftast mindre är muffinsen, alltid toppad med frosting och dekorerad med sockerdekorationer och/eller strössel. Det är också vanligt att cupcaken har någon form av fyllning, som vaniljkräm eller bär. 

 

164 produkter

Du har sett 36 av 164 produkter