Allt till barnkalaset!

Sista dagen idag att få 20 % rabatt på allt, ange koden BF2021 i kassan.
Priser inkl. moms
VISAR 1-24 (199)1 2 3 ... 9 Sista 100 per sida

Tårtdekorationer

Här kan du hitta allt som hjälper dig att dekorera tårtan, från tårtljus av alla möjliga slag till roliga tårtfigurer i ett eller annat tema. Vare sig du bakat en helt egen tårta eller köpt en färdig på konditoriet kan du ta den till nästa nivå med våra vackra tårtdekorationer.

Tårtljus är något vi ofta använder när vi firar någon. Ljus utformade som siffror är speciellt populära just för födelsedagar. Men varje gång du firar något som kan uttryckas med siffror, till exempel ett bröllopsjubileum, kommer dessa tårtljus att komma till bra användning. Letar du ljus till ett barnkalas har vi även många ljus med teman från populära barnfilmer och serier.

Tillsammans med tårtljusen har vi som sagt även fina tårtfigurer du kan använda dig av. Många av dem har sina utseenden hämtade från film och tv, men vissa andra hör till ett mer allmänt tema, som fotboll, dinosaurier eller enhörningar. Och när tårtan ätits upp kan figuren användas som en vacker dekoration i barnrummet.

Vill du hellre ha ätbara dekorationer har vi fortfarande mycket att erbjuda dig. För att inte tala om alla våra olika sorters häftiga strössel har vi även ett stort utbud av sockerdekorationer som kan piffa upp vilken tårta som helst. Och sedan ätas upp precis som resten av tårtan. Men du kan naturligtvis även använda dem på andra bakverk än bara tårtor.

Funderar du på vilka dekorationer som passar bra ihop har vi även ett par tårtdekorationskit där du får de rätta sakerna du behöver för att dekorera en tårta efter ett tema eller annat. Självfallet kan du även köpa andra dekorationer om du så önskar och skapa något nytt. Kitet kan du se som en bra utgångspunkt.

När det kommer till tårtdekorationer ska du inte känna att du behöver begränsa dig eller bara använda vissa dekorationer. Släpp lös din kreativa sida och skapa något magnifikt.