• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Tårtdekorationer

Dags att börja tänka på dekorationerna till tårtan? Då har du hamnat rätt! I vårt baksortiment hittar du allt från tårtljus till roliga tårtfigurer med olika färger, former och motiv till olika varianter av tårtljus. Oavsett om du bakat en helt egen tårta eller köpt en färdig på konditoriet kan du ta tårtan till nästa nivå med våra fina tårtdekorationer. Många av våra tårtdekorationer har motiv hämtade från film och tv, men vi har också tårtdekorationer med andra motiv som fotboll, dinosaurier eller enhörningar. 

Tips! Släng inte din tårtdekoration när tårtan ätits upp. Många av våra tårtfigurer kan nämligen användas som en rolig dekoration i barnrummet.

Ätbara tårtdekorationer

Vill du hellre ha ätbara dekorationer? Inga problem! Även här har vi mycket att erbjuda. Våra sockerdekorationer kan piffa upp vilken tårta som helst! Och sedan ätas upp precis som resten av tårtan. För att inte tala om alla våra häftiga strössel! Självklart kan våra sockerdekorationer och vårt strössel även användas på andra bakverk än tårtor.

Funderar du på vilka dekorationer som passar bra ihop? Ta en titt på våra färdiga tårtdekorationskit. Komplettera gärna med andra dekorationer eller tårtljus i matchande färger eller tema för att sätta en personlig touch på din tårta!

Stort urval av tårtljus 

Förutom roliga tårtdekorationer har vi även ett stort urval av fina tårtljus! Är du på jakt efter tårtljus till ett barnkalas? Då rekommenderar vi att du tar en titt på våra tårtljus med motiv från populära barnfilmer och serier! Ett annat hett tips är våra tårtljus med siffror! De är väldigt populära och passar minst lika bra till födelsedagar som till bröllopsdagar och andra jubileum. 

315 produkter

Du har sett 36 av 315 produkter