• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Strössel till muffins, glass och tårtor

Här hittar du strössel i många färger, former och smaker! Strössel har många olika användningsområden och du väljer själv om du vill använda ditt strössel som dekoration eller smaksättning. Eller kanske både och? 

Strössel på glassen är en favorit hos många barn, och det är nog inget som försvinner med åren. Vi här på Kalaskungen är vuxna och vi älskar strössel! Men med åldern har vi också lärt oss andra roliga sätt att använda strössel på! Tycker du om att baka muffins och cupcakes? Då har du säkert upptäckt hur fantastiska dina bakverk kan bli med lite strössel på toppen. Cakepops har blivit populära och de är tacksamma att rulla runt eller doppa i lite strössel. Det kanske bästa av allt? Det finns så många olika sorters strössel att du kan skapa nästintill oändliga variationer av dina bakverk!

Här på Kalaskungen så letar vi ständigt efter nya spännande strössel och spanar in de senaste trenderna. På så vis har vi alltid ett brett sortiment med strössel från kända varumärken som FunCakes, PME med flera. Våra färdigmixade strössel är riktigt populära och finns i många coola varianter.

 

69 produkter

Du har sett 36 av 69 produkter