• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Strössel att dekorera muffins, glass och tårtor med

Strössel kan användas till så mycket och de finns i mängder av olika färger, former och med olika smaker.  Av den anledningen så är strössel roligt att både dekorera och smaksätta med. Alla gillar vi väl sedan vi var små att få strössel på glassen. Det är nog inget som försvinner med åren. Däremot lär vi oss andra roliga sätt att använda strössel på. Gillar du att baka muffins och cupcakes så har du säkert upptäckt hur fantastiska dem blir med lite strössel upptill. Cakepops har blivit populära och de är tacksamma att rulla runt eller doppa i lite strössel. Variationerna som strössel ger är nästintill oändliga.

Här på Kalaskungen så letar vi ständigt efter nya spännande strössel och spanar in de senaste trenderna. På så vis har vi alltid ett superbra sortiment med strössel från kända varumärken som FunCakes, PME med flera. Våra färdigmixade strössel är riktigt populära och finns i många coola varianter.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här