• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Musse & Helium

Musse & Helium Barnkalas

Fira ditt kalas med de äventyrliga Musse och Helium, de modiga mössen som tar sig an spännande mysterier och utmaningar. Denna älskade barnboksserie, skapad av den svenska författaren Camilla Brinck, har med sina charmiga karaktärer erövrat hjärtan hos både barn och deras familjer.

På Kalaskungen erbjuder vi allt du behöver för att skapa ett oförglömligt kalas med Musse & Helium-tema. Vårt sortiment inkluderar färgstarka tallrikar, muggar, servetter, popcornbägare och sugrör, där varje detalj är designad med omsorg för att förhöja feststämningen.

Utöver kalasartiklar har vi även högkvalitativa pussel från Ravensburger med Musse & Helium-motiv. Dessa pussel erbjuder inte bara en rolig aktivitet, utan är också utmärkta presenter som bidrar till att utveckla finmotorik och problemlösningsförmåga hos barn.

Musse & Helium började som en bokserie och har sedan dess expanderat till att bli en älskad del av många barns läs- och lektid. Varje bok bjuder in barnen till en värld där vänskap, nyfikenhet och mod står i centrum.

För att skapa den perfekta festmiljön rekommenderar vi att blanda och matcha våra Musse & Helium-temaprodukter med enhetliga färger. Använd gärna en palett av gult, lila och grönt för att återskapa känslan av äventyr och magi som kännetecknar Musse och Helium.

206 produkter

Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr
Musse & Helium Yatzy

Musse & Helium Yatzy

149,00 kr
Musse & Helium Bingo

Musse & Helium Bingo

149,00 kr
Musse & Helium Memory

Musse & Helium Memory

179,00 kr
Serpentiner - Lila

Serpentiner - Lila

19,00 kr
Serpentiner - Gul

Serpentiner - Gul

19,00 kr

Du har sett 36 av 206 produkter