• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Star Wars

Star Wars kalas

Dags för kalas i en galax långt långt borta? Här hittar du allt du behöver till Star Wars kalaset! Vi har bland annat coola tallrikar, muggar, servetter och andra kalasartiklar med Star Wars motiv. Självklart har vi även häftiga dekorationer och ballonger! Vad mer kan man drömma om till ett kalas med Star Wars tema? Tja.. vad sägs om snygga maskeradkläder, roliga baktillbehör och festliga pinatas? Allt detta hittar du här hos oss! 

Letar du efter häftiga idéer till Star Wars Kalaset? 

Goda nyheter! Vi har satt ihop en guide med massor av idéer till Star Wars kalaset som vi är säkra på att både stora och små kommer att uppskatta! Guiden hittar du här: Festliga idéer till Star Wars kalaset 

Vad är Star Wars? 

Star Wars, eller Stjärnornas krig som man ibland säger på svenska, är en storslagen rymdopera och franchise skapad av George Lucas 1977. Star Wars består främst av en serie filmer som lanserades mellan 1977 och 2019 och betraktas idag som en kultklassiker. 

Filmserien har också resulterat i böcker, TV-serier, datorspel och serietidningar. Och vi får ju inte glömma alla häftiga kalasartiklar som du hittar här hos oss på Kalaskungen! 

Fram till och med mars 2016 hade de sex första Star Wars filmerna tillsammans spelat in uppskattningsvis 9,2 MILJARDER dollar, vilket gör dem till de tredje mest inkomstbringande filmserien genom tiderna. Men vad handlar Star Wars om egentligen? Kortfattat kan man säga att Star Wars är en saga som utspelar sig i en galax långt, långt borta där kampen mellan gott och ont står i centrum. 

 

161 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Svart

Serpentiner - Svart

19,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 161 produkter