• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Avengers

Avengers kalas

Pow! Fira födelsedagen med Iron Man, Captain America, Hulken, Thor, Black Widow och Hawkeye från Avengers! Här hos oss på Kalaskungen hittar du allt du kan tänkas behöva för att duka upp till ett riktigt superhjältekalas. Här finns bland annat snygga engångstallrikar, pappmuggar och servetter med coola motiv av Avengers. Och du? Självklart har vi även dekorationer, ballonger och roliga baktillbehör som garanterat kommer att uppskattas av både födelsedagsbarnet och gästerna på kalaset med Avengers-tema! 

Tips och idéer till barnkalaset med Avengers-tema

Dagen för kalaset börjat närma sig, inbjudningskorten är skickade och kalasartiklarna är på plats, men vad serverar man på ett Avengers-kalas? Och vad ska man hitta på för att underhålla barnen på kalaset? Lugn, vi hjälper dig! I vår guide “Roliga idéer till barnkalaset med superhjältetema” hittar du massor av tips och idéer som passar perfekt till Avengerskalaset! 

Vad är Avengers? 

När du hör namnet Avengers tänker du kanske framförallt på Marvels superhjältefilm “The Avengers” som hade premiär 2012. Filmen “The Avengers” är den sjätte filmen i Marvel Cinematic Universe serie och handlar om en superhjältegrupp bestående av Iron Man, Captain America, Hulken, Thor, Black Widow och Hawkeye. Uppföljaren “Avengers- Age of Ultron” hade premiär våren 2015. Men visste du att idéen till superhjältarna i Avengers föddes redan på 60-talet? Och att The Avengers figurerar i en egen serietidning skapad av Stan Lee och Jack Kirby, publicerad av Marvel Comics. Serien ges ut i tidningsform i USA, men i Sverige har den bara publicerats vid enstaka tillfällen.