• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Blues Clues

Blues Clues

Är ditt barn också omåttligt förtjust i Blues Clues? Överraska med ett roligt Blues Clues kalas! I vår Blues Clues kategori har vi samlat det mesta du kan tänkas behöva för ett temakalas med Blues Clues. Här finns allt från tallrikar, muggar och servetter till ballonger och dekorationer med motiv av den söta blå valpen Blues! Som om inte detta vore tillräckligt har vi även fyllt temat med sifferballonger, godis, roliga saker till bakning och mycket annat som kan vara bra att ha till kalaset.

Vad är Blues Clues?

Blue´s Clues, även kallad "Blås gåta" på svenska, är en datoranimerad serie som började sändas på Nick Jr. 1996 och sändes fram till 2006. 

Serien går ut på att Steve, som är programledare, presenterar en gåta för tittarna. Blues uppgift är att lämna en rad ledtrådar,som ska hjälpa tittarna att lösa gåtan. Ledtrådarna är markerade med Blues tassavtryck. Programmet inleds i Steves vardagsrum, men under programmets gång får tittarna följa med på ett spännande äventyr där Steve och Blues hoppar genom magiska dörröppningar, för att sedan komma tillbaka till Steves vardagsrum. Där sätter sig Steve bekvämt i sin tänkarstol, funderar över Blues tre ledtrådar och försöker komma på svaret på gåtan. 

2019 bestämde sig Nickelodeon för att återuppliva serien vilket resulterade i “Blue´s clues and you” och 2022 släpptes även “Blue´s Big City Adventure” - en live-action/animerad komedifilm baserad på Nick Jr. serie Blue´s Clues.

 

163 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr
Serpentiner - Gul

Serpentiner - Gul

19,00 kr

Du har sett 36 av 163 produkter