• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Sjöjungfru - Mermaid

Sjöjungfru - Mermaid Barnkalastema

Bjud in barnen till ett oförglömligt sjöjungfrukalas! Här hittar du allt från praktiska papptallrikar, muggar och servetter till vackra ballonger och dekorationer med vackra sjöjungfrumotiv! Här finns också ett urval av spännande godis och små leksaker som passar perfekt till kalaspåsen! Självklart har vi även baktillbehör som sockerpasta, strössel, cake toppers och tårtdekorationsset som kan vara bra att ha när det är dags att kavla upp armarna och baka till sjöjungfrukalaset! 

Behöver du lite tips och idéer till barnkalaset med sjöjungfrutema?

Ta en titt på vår inspirationssida! Där hittar du bland annat en guide med massor av tips och idéer till sjöjungfrukalaset.

Sagan om den lilla sjöjungfrun 

"Den lilla sjöjungfrun" är en klassisk saga skriven av H.C Andersen 1837. Sagan filmatiserades av Walt Disney Pictures första gången år 1989 och handlar om sjöjungfrun Ariel, som är dotter till havets kung Triton. Triton blir upprörd över Ariels nyfikenhet på människorna då han tycker att de är farliga. Trots detta ber Ariel en dag havshäxan Ursula att förvandla henne till människa i utbyte mot sin röst. Under sina äventyr tar Ariel hjälp av fisken Blunder och krabban Sebastian. 

137 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Squeeze Narwhal

Squeeze Narwhal

29,00 kr
Vattenpistol 10 cm

Vattenpistol 10 cm

12,00 kr
PGL17

Narwhal - Girlang

39,00 kr

Du har sett 36 av 137 produkter