• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Peppa Pig - Greta Gris Barnkalastema

Fira födelsedagen med barnens favoritgris: Greta Gris! Här hittar du massor av fina kalastillbehör till ditt Greta Gris-kalas! Vad sägs om färgglada engångstallrikar, pappmuggar, servetter och roliga dekorationer med motiv av Greta Gris? Självklart har vi också ett stort urval av ballonger! Ska du baka till kalaset? Ta då en titt på våra roliga baktillbehör. Där hittar du bland annat tårtbilder, muffinsformar, strössel och massor av andra roliga bakartiklar. 

Vem är Greta Gris?

Greta är en glad liten gris som bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta älskar att leka, klä ut sig och att träffa nya vänner, men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar. Tillsammans med sin familj ger hon sig ut på massor av roliga äventyr! 

Trodde du att Greta Gris bara fanns på TV? Då trodde du fel. Seriens popularitet Seriens popularitet har också gett upphov till en omfattande produktion av merchandise: leksaker, godis, pussel, kalasartiklar m.m. Men det stoppar inte där! Det går nämligen att uppleva Greta Gris värld i verkligheten genom att besöka en av de 7 (snart 8) nöjesparker som finns runt om i världen! 

I England kan ni t.ex besöka Peppa Pig World och leka i Georgs rymdskepp, åka rutschkana på Mr Potato´s lekplats och hoppa runt i Gretas älskade lerpölar! Och vet du vad? I samma nöjespark finns det hela nio åkattraktioner med element som känns igen från Greta Gris! Låter som rena drömstället för alla barn som inte kan få nog av Greta Gris, eller hur? Men det tar liksom inte slut där i England, Greta Gris verkar ha tagit över hela världen! Åtminstone nästan. I Tyskland kan ni ta en sväng till Heide Park Resort och ta en tur i Gretas luftballong eller åka på ett dinosaurieäventyr med Georg. Ja, där finns t.o.m med ett hotell där ni kan boka in er på ett Greta-rum! Har ni vägarna förbi Italien? Då kan ni besöka Greta Gris hus och åka med morfar gris i tåget. Precis som i Tyskland, kan ni även här boka en natt i ett Greta Gris-rum. Sist men inte minst kan ni uppleva Greta Gris värld i USA och Shanghai. Hur häftigt är inte det? 

 

195 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr

Du har sett 36 av 195 produkter