• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Babblarna

Babblarna barnkalastema och kalastillbehör

Överraska barnen med ett färgglatt Babblarna-kalas! Här har vi samlat allt du kan tänkas behöva för att duka och dekorera till ett minnesvärt kalas med Babblarna. Vi har allt från färgglada ballonger och dekorationer till praktiska dukningstillbehör med motiv av Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo. Och vet du vad? Vi har också ett urval av roliga leksaker från Babblarna som passar perfekt som födelsedagspresent.

Ska du baka till kalaset? Ta en titt på våra skojiga baktillbehör! Där hittar du bland annat strössel, sockerpasta och Deco Melts i flera olika färger. Perfekt när du ska baka till ett färgglatt kalas med Babblarna! 

Vad är Babblarna? 

Att barnen älskar Babba, Bibbi och de andra färgglada figurerna från Babblarna är det ingen tvekan om, men vad är egentligen Babblarna? Låt oss ta en närmare titt!

Babblarna är ett språkpedagogiskt material skapat av författaren Anneli Tisell i samverkan med Irene Johansson (grundare av Karlstadsmodellen), Ola Schubert (animatör och illustratör), Hannes Hagstrand (illustratör), Johan Rask och Hasse Sjölander (kompositörer). 

Figurerna som ligger till grund för dagens Babblarna introducerades 1990 och uppdaterades sedan 2006 av Tisell, Schubert och Hagstrand. Figurerna fick då nya former och färger. Men vad är då egentligen Karlstadmodellen? Jo, det är en träningsmodell för personer med språk,-tal,-eller kommunikationssvårigheter. Och faktum är att Johanssons figurer Babba, Bibbi, Bobbo, Diddi, Dadda och Doddo togs fram redan på 80-talet för att träna barn i de olika språkljuden. Barnen fick härma Babblarnas ljud/namn och på så sätt lära sig att använda betoningar och få en melodi i sitt språk.

Idag används konceptet i den pedagogiska verksamheten på många förskolor och Babblarnas Youtube-kanal har (den 11 November 2022) hela 445 000 prenumeranter och nästan EN MILJARD visningar! 

 

224 produkter

Babblarna - Pappmuggar 8-pack
Discount

Babblarna - Pappmuggar 8-pack

29,00 kr
49,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Grön

Partybox - Grön

9,00 kr

Du har sett 36 av 224 produkter