• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog Barnkalas

Bjud in till ett fartfyllt födelsedagsfirande med Sonic The Hedgehog! Här hittar du alla våra kalasprylar med Sonic-tema. Vi har bland annat servetter, pappmuggar och tallrikar med motiv av Sonic The Hedgehog. Självklart har vi även fyllt upp temat med matchande ballonger, girlanger, serpentiner och andra roliga kalastillbehör.

Vad är Sonic The Hedgehog?

Sonic The Hedgehog är kanske mest känt från det japanska TV-spelet med samma namn, skapat av Sega. I spelet får vi följa med Sonic, en antropomorf blå igelkott som slåss mot en galen vetenskapsman, den elaka Doktor Eggman. Men Sonic finns även som film, serietidning och tecknad TV-serie. 

Det första Sonic-spelet släpptes till Sega Genesis 1991, för att konkurrera med Nintendos maskot Super Mario. Och faktum är att Sonic hjälpte Sega att bli en av de ledande TV-spels företagen under den fjärde generationen av TV-spelkonsoler under tidigt 90-tal.

Sonic är Segas flaggskepp och har sålt över 140 miljoner enheter (2016). Dessutom har spelet tjänat in hela 6 biljoner(!) dollar (2020).

 

223 produkter

P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr

Du har sett 36 av 223 produkter