• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Super Mario Bros

Super Mario Bros kalas

Planerar du ett kalas med Super Mario tema? Då har du kommit rätt! Här hos oss på Kalaskungen hittar du ett stort urval av roliga kalasartiklar med motiv av Super Mario. Här finns allt från praktiska engångsartiklar som muggar, tallrikar och servetter till festliga dekorationer och ballonger. Ja, vi har till och med färdiga kalaspaket med Super Mario. Självklart har vi även massor av godis och spännande bakprodukter! 

Men vet du vad? Här på Kalaskungen.com hittar du faktiskt inte bara festliga kalasartiklar, vi har även ett stort urval av licensierade Super Mario prylar som passar perfekt som födelsedagspresent! Vi har nämligen ett noga utvalt sortiment med bland annat häftiga lampor, kluriga pussel och fina gosedjur från Super Mario.

På jakt efter inspiration till barnkalaset med Super Mario tema?

Då har du hamnat rätt! Här hos oss på Kalaskungen hittar du nämligen inte bara roliga kalasprylar, du hittar också massor av inspiration på vår inspirationssida. Faktum är att vi har satt ihop en hel guide med våra bästa tips för ett fartfyllt och roligt Super Mario kalas! Nyfiken? Ta en titt här: Bjud in till ett fartfyllt Super Mario Kalas 

Vad är Super Mario?

Super Mario Bros är ett dataspel/TV-spel som lanserades av Nintendo Entertainment System 1985. Men visste du att Mario skapades av Shigeru Miyamoto och framträdde för första gången i spelet Donkey Kong? Och att Marios ursprungliga namn var Jumpman? 

Den kortfattade historien om Super Mario

Mushroom Kingdom har blivit invaderat av en stam elaka sköldpaddor, så kallade Koopas. Invånarna har förvandlats till stenblock, tegelstenar och fält av hästtagel och Mushroom Kingdom faller i ruiner. Den enda som kan återställa kungadömet är prinsessan Toadstool (senare känd som Peach), dotter till svampfolkets kung. Dessvärre har prinsessan blivit kidnappad av den store kungen Koopa (senare känd som Bowser). Och det är precis här Super Mario kommer in i bilden. Hjälten Mario får nämligen höra talas om svampfolkets situation och ger sig iväg för att rädda prinsessan Toadstool.