• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Prylar och saker med motiv från Super Mario Bros

Super Mario är en kulturell ikon utan dess like som spridit sig över hela världen. På denna sida har vi samlat alla våra produkter med Super Mario tema. Det inkluderar allt från kläder och ryggsäckar till mjukisdjur och actionfigurer.

De här sakerna fungerar perfekt som presenter och gåvor till både barn som spelar spelen idag och vuxna som växte upp med de äldsta. Men passa även på att kolla om du hittar något du själv vill ha att kanske ställa i bokhyllan eller på skrivbordet. Vi på Kalaskungen skulle säga att vi har något för alla här.

Super Mario dök upp för första gången i det ikoniska spelet Donkey Kong från 1981, men då gick han bara under namnet “Jumpman”. Redan året därpå, i arkadspelet Donkey Kong Junior fick han dock sitt riktiga namn Mario. Och efter ytterligare ett år presenterades även hans yngre bror Luigi tillsammans med spelet Mario Bros.

Mario har varit stjärnan i fler spel än de flesta andra fiktionella karaktärer. Och medan han mest är känd för sina plattformsspel har han även dykt upp i flera andra sorters spel. Några populära exempel är pusselspel som Dr. Mario, racingspel som Mario Kart, sportspel som Mario Tennis och rollspel som Super Mario RPG. Listan över Super Mario spel kan med andra ord göras ordentligt lång.

Genom alla dessa år har Mario fortsatt att bli ett allt mer globalt fenomen och vi har fått stifta bekantskap med en mängd nya karaktärer i samband med nya spel som kom ut. Namn som Toad, Bowser, Pincess Peach, Yoshi och många fler är alla en del av det fantastiska Super Mario Bros universumet idag. Du kan hitta alla de mest kända karaktärerna och figurerna i en form eller annan i vårt stora utbud av Super Mario prylar.

65 produkter

Du har sett 36 av 65 produkter