• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Prylar och saker med motiv av Harry Potter

På denna sidan kan du hitta alla våra Harry Potter prylar. Vi kan erbjuda dig mängder med olika saker från kläder och kuddar till alla möjliga slags småprylar. Letar du efter presenttips till en Harry Potter älskare eller bara åt dig själv av samma anledning kommer du nog kunna hitta både det ena och det andra bland alla våra fantastiska produkter nedan.

Harry Potter är några av de mest älskade böckerna och filmerna i modern tid. Så det är ju knappast förvånande att Harry Potter har tagit sig in i alla olika delar av vår värld. Vare sig du vill ha replikor av rekvisita som användes i filmerna, som skoluniformerna, trollspön eller din egen sorteringshatt, eller bara fler vardagsprylar med Harry Potter motiv, som muggar, kuddar, anteckningsböcker och väskor, går det nästan garanterat att hitta idag.

Första boken om Harry Potter och hans äventyr på internatskolan Hogwarts kom ut 26 juni 1997 och den första filmen hade sin premiär 16 november 2001. Både böckerna och filmerna blev kommersiella och succéer väldigt snabbt. De må ha riktat sig till en yngre publik, men bland seriernas fans fanns tidigt både unga och vuxna.

Verken har haft ett stort inflytande på populärkulturen ända sedan de först dök upp. De har till och med haft ett inflytande på åtminstone en av platserna som historien utspelar sig på. Tåget som går till Hogwarts avgår från den verkliga stationen King’s Cross i London. Men för att komma dit måste man passera genom den till synes solida väggen till plattform 9 ¾. På King’s Cross har man nu satt upp ett plakat för denna plattform tillsammans med en bagagevagn som redan är halvvägs genom väggen. Platsen är idag en populär turistattraktion där man kan få sitt foto taget som om man vore på väg till Hogwarts.

93 produkter

Påslakanset - Harry Potter
Discount

Påslakanset - Harry Potter

299,00 kr
549,00 kr

Du har sett 36 av 93 produkter