• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Prylar och saker med motiv från Pokémon

Här kan du hitta alla våra produkter med Pokémontema. Vi har allt från kläder och väskor till muggar och andra Pokémonrelaterade småprylar. Om du eller någon du känner älskar Pokémon kan du säkert hitta något här som skulle passa perfekt.

Pokémon har en speciell plats i många hjärtan idag. Otaliga personer världen över har växt upp med spelen, tv-serierna och filmerna genom åren och det finns nästan ingen som inte har hört talas om Pokémon.

Det första spelet kom ut 27 februari 1996 till Nintendos bärbara konsol Game Boy och startade en revolution utan dess like. Den 1 april 1997, bara lite mer än ett år efter spelet kom, sändes det första avsnittet av den första Pokémon tv-serien på tv i Japan, och den 18 juli året därpå hade den första filmen sin premiär.

Pokémonfeber har slagit till flera gånger under alla dessa år, ofta i kombination med ett nytt spel. Alla minns säkert hur stort mobilspelet Pokémon GO var. Och det är fortfarande bara ett av många spel som burit namnet Pokémon.

Spelen har dock inte bara varit konsolspel. En stor bidragande faktor till Pokémons popularitet har faktiskt varit kortspelet, som lanserades samma år som det första spelet. Det är ett samlarkortspel som lånar mycket av spelsättet från konsolspelen. Men på grund av hur Pokémonspelen fungerar blev det otroligt populärt att försöka samla alla Pokémons som fanns. Att köpa booster packs och byta kort för att få tag på alla Pokémons blev en sorts skattjakt som tog världen med storm.

Trots alla dessa år på nacken visar varken Pokémon eller deras fans några tecken på att sluta. Spelen och allt runtomkring är fortfarande lika populärt idag som det var när första Pokémonfebern slog till. Om något så har fanbasen bara växt med tiden och delas av lika många vuxna som barn och ungdomar idag.

60 produkter

Du har sett 36 av 60 produkter