• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Prylar och saker med motiv från spelet Zelda

Här kan du hitta allt vårt Zelda merchandise och prylar vi säljer. Vi kan erbjuda dig allt från kläder ryggsäckar och gosdejur till prydnadsföremål, lampor och pussel med Zelda motiv. Om du eller någon du känner är en riktig Zelda-fantast har du helt klart hittat rätt här hos oss.

Om du inte är bekant med detta ämne kommer det från en väldigt populär tv-spelsserie som sträcker sig ända tillbaka till mitten av 1980-talet. Listan av unika spel och olika remakes kan idag göras oerhört lång, och det finns absolut inga tecken på att serien kommer att ta slut inom en nära framtid, eller långt in i framtiden heller för den delen.

Medan spelen är döpt efter prinsessan Zelda i spelvärlden, får man oftast spela rollen som Link genom alla spelen i serien, och följa hans kamp mot ondska och försöken att rädda världen från den på ett eller annat vis.

Du som är välbekant med serien redan kommer säkert känna igen mycket eller kanske rentav allt här nedan. Medan flera av produkterna nedan är allmänt inspirerade av spelen finns det även en rad produkter som är hämtade från ett specifikt spel i serien, från det första till det senaste. Har du en favorit i serien kanske du dessutom kan hitta ett riktigt favoritobjekt bland allt på denna sida.

Zelda-spelen har fångat många personers hjärtan genom åren och kommer garanterat att fortsätta göra det långt framöver. Om du vill visa upp hur mycket du tycker om spelen eller ge den chansen till någon du känner har du ett perfekt tillfälle här. Vi hoppas att du hittar något som passar dig själv eller någon annan perfekt!