• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Spiderman

Spiderman Barnkalas | Spiderman Kalas

Bjud in till ett riktigt häftigt Spiderman kalas! Här hos oss på Kalaskungen finns allt du behöver till barnkalaset med Spiderman-tema. Här hittar du inte bara praktiska engångstallrikar, pappmuggar och servetter med Spiderman motiv. Vi har också ett stort urval av ballonger och andra roliga dekorationer som passar perfekt till kalaset med Spiderman tema! 

Vill du slippa fundera över vilka produkter du behöver? Ta en titt på våra smarta kalaspaket! De innehåller det mesta du behöver för att duka upp till ett roligt Spidermankalas. Det enda du behöver göra är att välja hur stort ditt paket ska vara. Utöver kalaspaketet kan det vara en god idé att komplettera med några häftiga ballonger, dekorationer, kalaspåsar, godis och spännande baktillbehör. 

Behöver du tips och idéer till Spidermankalaset?

Glada nyheter! Här hos oss på Kalaskungen hittar du inte bara massa häftiga kalasprylar till kalaset med Spidermantema. Du hittar även en guide fullproppad med tips och idéer som hjälper dig att ta Spidermankalaset till nästa nivå. Nyfiken? Ta en titt här: Tips och idéer till barnkalaset med superhjältetema

Vad handlar Spiderman om?

Spiderman skapades av Stan Lee och Steve Ditko och handlar om den nördige tonåringen Peter Parker som under en föreläsning i skolan blir biten av en radioaktiv spindel. Bettet ger honom övermänskliga krafter som påminner om en spindels förmågor. Parker utvecklar bland annat en övermänsklig styrka, vighet, spänst och reaktionsförmåga. Och vipps, så är en superhjälte född! Spindelnätet? Det lyckas han till slut framställa av en nätliknande substans som han använder för att svinga sig runt bland höghusen i New York. 

I början av sin karriär slåss Spiderman framförallt mot rånare, inbrottstjuvar och andra vanliga kriminella. Men så småningom får han mer motstånd av superskurkar som Doktor Octopus, Vulture, Electro och Sandman. 

Men Peter Parker har även sitt vanliga liv som student att tänka på. Han är t.ex hemligt förälskad i Mary Jane Watson, som till slut blir hans flickvän. Vid sidan av sitt hemliga liv som superhjälte extraknäcker Parker även som fotograf på tidningen Daily Bugle och det är kanske ingen större överraskning att större delen av hans inkomst kommer från bilder på just Spiderman. 

 

169 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Spiderman - Kortlek

Spiderman - Kortlek

99,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 169 produkter