• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Musse Pigg kalastillbehör

Låt Musse Pigg vara temat på årets barnkalas! Här hos oss på Kalaskungen.com hittar du bland annat tallrikar, muggar, servetter och andra roliga kalasartiklar med motiv av Musse Pigg. Självklart har vi även ballonger och dekorationer till Musse Pigg kalaset! 

Vill du överraska födelsedagsbarnet med en mumsig tårta som matchar temat på kalaset? Ta en titt på våra fina tårtbilder med Musse Pigg. Komplettera med tårtdekorationer och tårtljus och drömtårtan är så gott som färdig! Det bästa av allt? Du väljer själv vad tårtan ska innehålla. 

Och vet du vad? Förutom festliga kalasartiklar och baktillbehör har vi även en del roliga prylar från med motiv från Disney som passar perfekt som födelsedagspresent! Här finns bland annat pussel, LEGO och ryggsäckar med Musse Pigg. 

Vem är Musse Pigg?

Musse Pigg, eller Mickey Mouse som han heter på engelska, är en tecknad figur som skapades av Disney 1928. Samma år visade Musse upp sina skådespelartalanger i den tecknade filmen Ångbåtskalle. 1930 blev Musse Pigg dessutom seriefigur, då tecknad av Ub Iwerks. 

Musse bor i Ankeborg och umgås flitigt med sina vänner Långben, Kalle Anka och sina brorsöner Teddi och Freddi. Självklart spenderar han även en del tid med sin flickvän Mimmi Pigg. Han har även en hund som heter Pluto.

 

125 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 125 produkter