• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
My Little Pony

My Little Pony kalas

Fira födelsedagen med de färgglada hästarna från My Little Pony! Här hittar du mesta du kan tänkas behöva för att duka och dekorera till My Little Pony kalaset. Vi har bland annat pappmuggar, engångstallrikar och servetter med motiv av de färgglada ponny-hästarna från My Little Pony. Och du? Du glömmer väl inte ballongerna? Här hos oss hittar du bland annat latextballonger, folieballonger och sifferballonger som passar perfekt till barnkalaset med My Little Pony tema. Självklart har vi även helium och andra praktiska ballongtillbehör. 

Dags att fixa födelsedagstårtan? Inga problem! Hos oss på Kalaskungen.com hittar du bland annat tårtbilder med motiv av My Little Pony, sockerpasta i olika färger, tårtljus och tårtdekorationer. 

Vad är My Little Pony?

My Little Pony är en serie populära färgglada ponny-hästar som lanserades första gången 1982. Därefter har My Little Pony återlanserats fyra gånger: 1997, 2003. 2010 och 2021. Leksakerna har också fått liv i tecknade serier och en tecknad långfilm.

Alla My Little Pony-leksaker har ett kännetecken på flanken, ett så kallat “cutie mark”. Förutom vanliga ponny-hästar finns det även fantasidjur som enhörningar, sjöponnyer och flygande ponnyer.