• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Barbie kalas

Bjud in barnen till ett sagolikt Barbiekalas! Här finns allt du kan tänkas behöva till ditt Barbie kalas. Allt från söta tallrikar, muggar, servetter, inbjudningskort till ballonger och gulliga kalastillbehör. Självklart har vi även sockerpasta, strössel, tårtljus och andra festliga baktillbehör som passar perfekt till ett barnkalas med Barbie. Vad sägs om att överraska födelsedagsbarnet med en riktig Barbietårta? Bakformen hittar du så klart här hos oss!

Vem är Barbie?

Barbie tillverkas av Mattel, som är en av världens största leksakstillverkare och det finns en mängd olika kläder och accessoarer att köpa till dockan. Men det stoppar inte där, det finns även dockhus, bilar och hushållssaker till Barbie.

Att Barbie är en docka visste du säkert redan. Men visste du att den lanserades redan 1959 och att Barbies fullständiga namn är Barbara Millicent Roberts? En annan fun fact är att det finns Barbiedockor som tillverkats med verkliga personer som förebild. Det finns t.ex en barbiedocka som är gjord med kronprinsessan Victoria som förebild. 

 

151 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Trolli Miniburgare

Trolli Miniburgare

5,00 kr
Ring Enhörning

Ring Enhörning

6,00 kr

Du har sett 36 av 151 produkter