• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Batman

Batman kalas

Bjud in till födelsedagskalas med superhjälten Batman! Här kan du välja och vraka bland ett stort urval av roliga kalasartiklar som kan användas för att skapa ett riktigt coolt Batmankalas. Här finns allt från tuffa tallrikar, servetter, muggar till inbjudningskort och snygga kalastillbehör - självklart med häftiga Batmanmotiv. Är det maskerad på gång? Med våra snygga Batmankostymer kan ditt barn snabbt och enkelt förvandlas till Batman för en dag!

Vill du slippa tänka och bara få hem det du behöver i en och samma paket? Då kanske våra färdiga kalaspaket med Batman är något för dig? I paketen får du ballonger, duk, tallrikar, muggar och servetter handplockat för att passa perfekt till Batmankalaset!

Behöver du lite inspiration till kalaset med Batman-tema?

Ta en titt på vår inspirationssida! Där hittar du bland annat ett inlägg med fullproppat med “Roliga idéer till barnkalaset med superhjältetema”.

Vem är Batman?

“I am Batman.” Nej, skämt åsido. Batman, eller Läderlappen som han också är känd som, är en superhjälte skapad av manusförfattaren Bill Finger och tecknaren Bob Cane 1939.

Tro det eller ej, men Batman är i grund och botten en helt vanlig människa UTAN superkrafter. Detta är något som är relativt unikt bland superhjältar i DC-universumet. Mannen bakom Batman är geniet och miljardären Bruce Wayne, som beslutar sig för att ägna sitt liv åt att bekämpa brottsligheten i Gotham City efter att hans föräldrar mördats av en rånare.

Bruce svär att hämnas föräldrarnas död och bekämpa brott och efter många års fysisk och mental träning runt om i världen återvänder han till sin hemstad Gotham City och maskerar sig som en mänsklig fladdermus. Och Batman är född. 

 

175 produkter

Du har sett 36 av 175 produkter