• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Rainbow Party - Regnbågskalas

Planerar du ett kalas med regnbågstema? Välkommen till vårt färgglada tema Rainbow Party! Här hittar du dukningstillbehör och dekorationer i regnbågens alla färger som passar perfekt till regnbågskalaset. Vad sägs om att dekorera festlokalen med ballonger, girlanger och andra festliga dekorationer i gult, rött, grönt och blått? Och duka med tallrikar som ser ut som små regnbågar? Inga problem, du hittar allt du behöver här hos oss! Och du? Du glömmer väl inte godsakerna? Här hos oss på Kalaskungen.com hittar du bland annat muffinsformar i olika färger - så varför inte bjuda på en regnbåge av muffins? Självklart har vi även tårtljus, sockerpasta och strössel till kalaset med regnbågstema.

Vet du inte riktigt hur du ska underhålla barnen på kalaset? Överraska med en regnbågspinata! Fyll pinatan med godis och små leksaker. Häng upp pinatan på lämpligt ställe och låt barnen turas om att slå på pinatan. Glöm inte ögonbindlar. Vi lovar att det kommer att bli en succé när pinatan går sönder och de små överraskningarna faller ut!

Behöver du mer inspiration på underhållning och aktiviteter till kalaset? Ta en titt på på vår inspirationssida! Där hittar du bland annat lekar som Regnbågsstafett, Donuts på snöre och Golvet är lava.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här