• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Pokémon

Pokémon barnkalas

Fira födelsedagen med ett roligt Pokémon kalas! Här hittar du allt du kan tänkas behöva till ett kalas med Pokémon tema. Vad sägs om tallrikar, muggar och servetter med färgglada pokémon motiv? Självklart har vi även Pokémon ballonger och andra roliga dekorationer med pokémon! Vad sägs om en rolig folieballong med Pikachu?

Vet du inte riktigt vad du behöver till kalaset? Lugn, vi hjälper dig! I våra färdiga kalaspaket får du det viktigaste du behöver för att duka upp till ett färgglatt Pokémonkalas, vilket sparar tid och gör förberedelserna enkla och smidiga. Du kan du gärna komplettera kalaspaketet med kalaspåsar eller partyboxar, godis, leksaker, dekorationer och spännande baktillbehör. Vill du baka en egen Pokémon tårta till kalaset så har vi även coola tårtjus med motiv av de populära karaktärerna från Pokémon.

För att ge dig ännu mer tips och idéer på hur du kan göra Pokémon kalaset roligare har vi skrivit ett inspirationsinlägg med förslag på både dekorationer, lekar och tips på roliga små maträtter. Du hittar det här: Roliga idéer till Pokemonkalaset

Utöver en stor mängd Pokémon kalastillbehör så har vi också saker och prylar med Pokémon motiv som passar utmärkt att ge som födelsedagspresent. Längre ner i den här kategorin hittar du bland annat våra populära Pokémon gosedjur och Pokémon pussel.

Vad är Pokémon? 

Pokémon, också känt som Pocket Monster, är en japansk media-franchise som skapades av Satoshi Tajiri på mitten av 90-talet. Idag finns Pokémon bland annat som spel till Nintendo, Tv-serier, långfilmer, samlarkortspel, serietidningar m.m. Men vad är egentligen en Pokémon? Låt oss ta en närmare titt! 

En Pokémon är en sorts varelse, som finns i alla möjliga former och storlekar. En del bor i det vilda och en del bor med sina mänskliga partners som kallas för “tränare”. I pokémonvärlden finns idag hundratals kända pokémons, men det finns troligtvis en mängd okända varelser kvar att upptäcka.

 

234 produkter

P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr

Du har sett 36 av 234 produkter