• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Pokémon

Pokémon barnkalas

Fira födelsedagen med ett roligt Pokémonkalas! Här hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva till kalaset med Pokémontema. Vad sägs om engångstallrikar, pappmuggar och servetter med färgglada pokémonmotiv? Självklart har vi även ballonger och andra roliga kalasdekorationer med pokémon! 

Vet du inte riktigt vad du behöver till kalaset? Lugn, vi hjälper dig! I våra praktiska kalaspaket får du det mesta du kan tänkas behöva för att duka upp till ett färgglatt Pokémonkalas. Sedan kan du gärna komplettera med kalaspåsar eller partyboxar, godis, leksaker, dekorationer och spännande baktillbehör. Och vet du vad? Här hittar du dessutom ett urval av roliga prylar som passar perfekt som födelsedagspresent till den som inte kan få nog av Pokemon.

Vad är Pokémon? 

Pokémon, också känt som Pocket Monster, är en japansk media-franchise som skapades av Satoshi Tajiri på mitten av 90-talet. Idag finns Pokémon bland annat som spel till Nintendo, Tv-serier, långfilmer, samlarkortspel, serietidningar m.m. Men vad är egentligen en Pokémon? Låt oss ta en närmare titt! 

En Pokémon är en sorts varelse, som finns i alla möjliga former och storlekar. En del bor i det vilda och en del bor med sina mänskliga partners som kallas för “tränare”. I pokémonvärlden finns idag hundratals kända pokémons, men det finns troligtvis en mängd okända varelser kvar att upptäcka.

 

 

184 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
Partybox - Gul

Partybox - Gul

9,00 kr

Du har sett 36 av 184 produkter