• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
LEGO Ninjago

LEGO Ninjago kalas

Duka upp till ett fartfyllt kalas med Lloyd, Kai, Jay och de andra ninjorna från LEGO Ninjago! Här hittar du allt du behöver till Lego Ninjago kalaset! Här finns bland annat ballonger, dekorationer, kalashattar och praktiska engångsartiklar med motiv från LEGO Ninjago. Självklart har vi även ett urval av roliga byggsatser från LEGO Ninjago som passar perfekt som födelsedagspresent. 

Vad är LEGO Ninjago?

LEGO Ninjago är ett tema från LEGO som skapades 2011. Byggsatserna med LEGO Ninjago är baserade på den dataanimerade serien Ninjago. Serien och produkterna skapades för att köras bredvid varandra och till varje säsong med Ninjago lanseras nya byggset från LEGO. 

Varumärkets namn “Ninjago” är en kombination av orden “LEGO” och “ninja”. LEGO Ninjago kretsar runt en grupp med sex ninjor i tonåren. Ledaren för gruppen är den legendariska Gröna Ninjan: Lloyd Garmadon. Berättelsen utspelar sig i den fiktiva världen Ninjago, som är inspirerad av den östasiatiska kulturen. Här tränas ninjorna i en fiktiv kampsport, Spinjitzu, där de lär sig att slåss mot sina motståndare.

 

Läs vårt inspirationsinlägg inlägg med en guide till ett oslagbart LEGO Ninjago kalas här.

152 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Serpentiner - Svart

Serpentiner - Svart

19,00 kr
Serpentiner - Röd

Serpentiner - Röd

19,00 kr

Du har sett 36 av 152 produkter