• Fri frakt över 500 kr
 • Leveranstid 1-3 dagar
 • 30 dagars öppet köp
Äventyret börjar här! Din guide till ett oslagbart LEGO Ninjago kalas
Inspiration

Äventyret börjar här! Din guide till ett oslagbart LEGO Ninjago kalas

Är ditt barn ett stort fan av LEGO Ninjago? Överraska med ett LEGO Ninjago-kalas! Med rätt dekorationer, små maträtter och snacks som passar temat och roliga aktiviteter kan du förvandla ditt barns speciella dag till ett äventyr i Ninjago-världen. Här är några av våra bästa tips och idéer för att hjälpa dig att planera det ultimata Ninjago-kalaset.

Skapa den perfekta Ninjago-atmosfären med dekorationer och dukning

För att skapa en autentisk Ninjago-känsla till ditt barns kalas, börja med att välja färger som speglar Ninjago-temat. Vår rekommendation är att du satsar på färgerna rött, svart och grönt. Funderar du på vilka kalasprylar du ska välja? Ta en titt på vårt populära LEGO Ninjago - Kalaspaket. Här får du ett paket som innehåller det mesta du kan tänkas behöva för att duka och dekorera till kalaset, inklusive Ninjago tallrikar, muggar och servetter. Vill du ha lite mer? Komplettera med sugrör, kalaspåsar och dekorationer som matchar temat. 

Läckra Ninjago-tematiska maträtter och snacks

Ingen fest är komplett utan läckra maträtter och snacks. Och ännu festligare blir det helt klart om Ninjago-temat återspeglades även i maten. Svårt? Inte alls! Här är några kreativa idéer:

 • "Ninja Noodles": Skapa en enkel pastarätt och kalla den "Ninja Noodles". Servera olika typer av pasta och låt födelsedagsbarnet välja pastasås.

 • "Sensei Wu's Sandwiches": Gör mackor och kalla dem "Sensei Wu's Sandwiches". Använd gärna olika typer av pålägg för att erbjuda en variation av smaker.

 • "Spinjitzu Snacks": Fyll små lådor med snacks som chips, popcorn eller godis och märk dem som "Spinjitzu Snacks".

 • "Dragon Drumsticks": Servera kycklingklubbor som en huvudrätt och kalla dem "Dragon Drumsticks". Gör kycklingklubborna extra speciella genom att använda födelsedagsbarnets favoritmarinad eller kryddning.

 • "Lloyd's Läckra Cupcakes": Baka cupcakes och kalla dem "Lloyd's Läckra Cupcakes". Dekorera dina cupcakes med grön glasyr och Ninjago-tema cupcake toppers för att göra dem extra speciella.

Lekar och aktiviteter för ett roligt Ninjago-kalas

Med rätt lekar och aktiviteter blir Ninjago-kalaset ännu roligare! Här är några av våra favoritaktiviteter till kalaset med Ninjago-tema: 

 • "Ninja Training Course": Skapa en hinderbana i trädgården och låt barnen genomgå en "Ninja Training Course", precis som i Ninjago-serien.

 • "Spinjitzu Battle": Organisera en "Spinjitzu Battle" där barnen kan visa upp sina bästa Spinjitzu-rörelser.

 • "Treasure Hunt": Göm små priser runt festområdet och låt barnen gå på en skattjakt för att hitta dem. Använd Ninjago-tema ledtrådar för att göra det extra roligt.

 • "Ninjago Byggmästare": Denna lek kombinerar barnens kärlek till LEGO och Ninjago. Innan festen, förbered några påsar med olika LEGO-set (det behöver inte vara stora set, små set fungerar också bra). Under festen, dela in barnen i lag och ge varje lag en påse med LEGO. Uppgiften är att bygga något som är relaterat till Ninjago - det kan vara en karaktär, en byggnad, en scen från serien, etc. Ge dem en viss tid att bygga (till exempel 15-20 minuter). När tiden är ute, låt varje lag presentera vad de har byggt och berätta en kort historia om det. Du kan ge priser för olika kategorier, som "mest kreativa", "bästa berättelse", "snabbaste byggare", etc. Det bästa av allt? Den här aktiviteten är inte bara rolig, den uppmuntrar också teamwork och kreativitet.

Överraska gästerna med spännande kalaspåsar

Kalaspåsen brukar vara ett uppskattat inslag på barnkalaset. Fyll kalaspåsarna med små leksaker och godis och dela ut till gästerna när kalaset börjar gå mot sitt slut. 

Tips! Du kan även göra kalaspåsarna till en rolig aktivitet genom att gömma kalaspåsarna runt festområdet och låta barnen gå på en skattjakt för att hitta dem.

Gör ditt barns dag oförglömlig med ett LEGO Ninjago-temakalas

Med dessa detaljerade tips och idéer, kommer ditt LEGO Ninjago-tema kalas garanterat att bli en hit! Glöm inte att ta massor av bilder för att fånga minnena från denna speciella dag. Är redo att börja planera? Klicka här för att utforska vårt kompletta sortiment av LEGO Ninjago kalasprodukter! 

LEGO Ninjago Dukning

 

 

Liknande artiklar