• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Paw Patrol

Paw Patrol kalas

Dags för ett fartfyllt Paw Patrol Party? Då har du kommit rätt! Vi på Kalaskungen.com har ett stort utbud av kalasartiklar till kalas med Paw Patrol-tema. Vi har allt från färdiga kalaspaket med muggar, servetter och tallrikar med Paw Patrol motiv till fina inbjudningskort, ballonger och andra festliga dekorationer. Självklart har vi även roliga baktillbehör och godis som passar alldeles utmärkt till Paw Patrol kalaset!

Är du på jakt efter en spännande present till ett barn som älskar Paw Patrol? Då kan du sluta leta. Här kan du nämligen välja bland många gosedjur, pussel, leksaker och andra roliga saker med motiv av de söta valparna från Paw Patrol.

Tips till Paw Patrol kalaset

Så.. hur skapar man den rätta stämningen på barnkalaset med Paw Patrol tema? Vad ska man bjuda på? Och hur ska man underhålla de små gästerna? Vi har satt ihop en guide med några av våra bästa tips och idéer till kalaset med Paw Patrol tema. Guiden? Den hittar du här: Paw Patrol Party - Fira födelsedagen med Paw Patrol 

Vad är Paw Patrol?

Paw Patrol är en kanadensisk/amerikansk animerad TV-serie skapad av Keith Chapman. Serien sändes för första gången den 12 augusti 2013 på Nickelodeon i USA, men hade premiär i Sverige först 2016. Filmen “Paw Patrol: The Movie” hade premiär 2021.  Idag är serien Paw Patrol såld till TV-kanaler i över 160 länder. Men vad handlar Paw Patrol om egentligen? Låt oss ta en närmare titt tillsammans!

Paw Patrol handlar om en pojke (Ryder) som leder en grupp sök-och räddningshundar som kallar sig Paw Patrol. Varje hund har en unik uppsättning egenskaper baserade på olika yrken inom räddningstjänsten som brandman, polis och helikopterpilot. I serien och filmen får vi följa med när Chase, Marshall, Everest, Rubble, Zuma, Skye och Rocky rycker ut för att rädda dagen! De räddar katter i träd, släcker bränder och skyddar samhället i stort. 

 

249 produkter

Träknivar 8-pack

Träknivar 8-pack

19,00 kr
Trägafflar 8-pack

Trägafflar 8-pack

19,00 kr
P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr

Du har sett 36 av 249 produkter