• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Girlanger till barnkalas och fest

Ett enkelt sätt att förhöja feststämning är att dekorera med girlanger. De finns i en mängd olika varianter, material och i olika härliga färger. Våra mest populära girlanger är de till barnkalas som har motiv från populära kalasteman. Dessa girlanger är dock fina att blanda med enfärgade girlanger. Många girlanger har vimplar i allt från gul-, grön- och rosa färg till vimpelgirlanger i guld- eller roseguld-folie.

Häng upp olika girlanger från rummets alla hörn eller häng de utomhus mellan träd. Man blir glad av girlanger och de är framförallt enkla att använda och de finns helt upp till 10 meter långa. Våra flaggirlanger finns i två olika storlekar på dess vimplar och i många vackra färger. Vi har girlanger tillverkade av både plast och FSC-märkt papper. En del girlanger har tofsar undertill och andra är glittriga. Gemensamt är att de alla matchar fint ihop med andra dekorationer.

Något som är väldigt populärt är att använda olika blomstergirlanger. Både sådana som kan hängas upp och sådana du kan använda till själva bordsdukningen. Vi har både girlanger i murgröna och i eukalyptus. De är otroligt läckra att lägga i mitten av bordet som en centerpiece. Blomstergirlangerna finns även som brudslöja och körsbärsblommor och de är dekorativa till både fest, bröllop och dop. Till jul har vi dekorativa girlanger med olika bladverk, bär och små kottar.

Vi har även roliga girlanger med små LED-ljus som blir effektfulla i mörker. Dessa girlanger finns med olika motiv i allt från söta djur till ljusslingor i Harry Potter tema. Vad sägs om en lysande girlang med små dinosaurier?

Sedan finns det ballonggirlanger som bildar färdiga ord som exempelvis "Baby" eller "It's a Boy". De girlangerna är väldigt dekorativa till babyshowern eller som en dopdekoration. Ballonggirlangerna finns i härliga pastellfärger och i guld- och silverfoliering. Vill man skriva egna ord och fraser så har även våra bokstavballonger små öglor man kan trä en tråd igenom. Eller så finns det så kallade DIY-girlanger där det följer med både tråd och bokstäver.

Sist men inte minst har vi alla coola girlanger av papp som bildar orden "Happy Birthday". De är trevliga att hänga upp i rummet där ett barnkalas ska hållas. Våra Happy Birthday girlanger finns i de flesta populära barnkalastemana såsom Paw Patrol, Frost, Spider-Man och flera Disney-klassiker.

Kika runt bland alla olika girlanger här nedanför och låt dig inspireras. Vi hoppas att vårt stora utbud ger dig bra idéer till nya festdekorationer.

237 produkter

Du har sett 36 av 237 produkter