• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Kalasdekorationer & Festdekorationer

Dags att att dekorera till kalas eller fest? Letar du efter dekorationer till ett barnkalas? Eller kanske till en halloweenfest? Inga problem! Här hos oss hittar du garanterat dekorationer som passar!

Hängande dekorationer är något av en specialitet här hos oss på Kalaskungen. Vi erbjuder dekorationer i många olika stilar och teman, och till olika sorters högtider och andra tillfällen. I vårt sortiment har vi massor av färggranna dekorationer, en del med speciella teman och andra med budskap och lyckönskningar för exempelvis födelsedagar eller babyshowers.

Vill du dekorera bordet lite extra? Ta en titt på våra tematiska bordsdekorationer - de hjälper garanterat till att sätta den rätta stämningen på kalaset eller festen. Och du? Varför inte sprida ut lite färggrant och häftigt konfetti, eller dra ut några vackra serpentiner när du ändå håller på?

Med våra dörrdekorationer kan du avslöja temat för festen redan innan gästerna kommer in. Komplettera gärna med några stiliga väggdekorationer eller girlanger för ytterligare effekt.

Vi har även många uppblåsbara dekorationer för olika sorters festligheter. Varför inte hålla  nästa sommarfest vid poolen eller på stranden? En uppblåsbar poolbar är till exempel det perfekta tillskottet till poolpartyt och låter gästerna ta med sina kalla drycker i poolen utan problem.

Funderar du på vilket tema du ska välja till nästa kalas eller fest? Då rekommenderar vi att du kikar runt lite bland alla våra dekorationer en stund för att se vilka du verkligen fastnar för. De flesta av våra teman går långt bortom endast dekorationer! Med andra ord: här finns det mängder av artiklar som hjälper dig att skapa minnesvärda kalas och fester.

Tips! Passa på att besöka våra andra kategorier och välj ut saker som passar ihop med dekorationerna. Spendera lite extra tid på planering och dekorationer - det kan ofta göra stor skillnad i slutändan!

694 produkter

Kinesisk Lykta 40 cm
Nyhet

Kinesisk Lykta 40 cm

129,00 kr

Du har sett 36 av 694 produkter