• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Ryggsäck Gabby's Dollhouse Barnstorlek
Ryggsäck Gabby's Dollhouse Barnstorlek
Ryggsäck Gabby's Dollhouse Barnstorlek

Ryggsäck Gabby's Dollhouse Barnstorlek

Art nr:2100004583
199,00 kr

Lager:9 st

  • Frakt 49 kr - Gratis över 500 kr
  • Betala med Klarna
  • Leveranstid 1-3 dagar

Beskrivning

Behöver din lilla äventyrare en ryggsäck som tar dem till en värld full av fantasi och lek? Då är denna ryggsäck med Gabby's Dollhouse-tema det perfekta valet! 🐱🌈

🔹 Unika Gabby's Dollhouse-designen: Denna ryggsäck har en söt design med motiv från Gabby's Dollhouse. Din lilla äventyrare kommer att älska att visa upp sin ryggsäck!

🔹 Rymmer allt ditt barn behöver: Med tillräckligt med utrymme för böcker, lunchlådor, vattenflaskor och andra nödvändigheter är denna ryggsäck perfekt för skolan, utflykter eller resor. Din lilla äventyrare är redo för alla sina äventyr med Gabby!

🔹 Bekväm och hållbar: Tillverkad av slitstarkt material och med justerbara axelremmar, erbjuder denna ryggsäck både komfort och hållbarhet. Den är utformad för att följa med ditt barn på alla sina äventyr.

🔹 Perfekt för fans av Gabby's Dollhouse: Om ditt barn älskar serien Gabby's Dollhouse kommer de att älska att ha denna ryggsäck. Den är den ultimata accessoaren för alla unga fans av fantasi och äventyr.

Låt ditt barn utforska en värld av fantasi och lek med denna fantastiska Gabby's Dollhouse-ryggsäck! 🐱🌈 Ge dem möjligheten att bära med sig sina favoritkaraktärer och uppleva spänningen och magin varje dag!

🔥 Ta din lilla äventyrare till en värld full av fantasi och lek med Gabby's Dollhouse! 🔥

Storlek: 25 x 31 x 10 cm

Detaljer