• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
1-årskalas Deer Little One

1-årskalas Deer Little One

Välkommen till vårt söta 1-årskalastema Deer Little One. Ett fantastiskt och förtjusande tema som kommer att göra kalaset extra speciellt! Med detta charmiga rådjurstema kan du skapa en magisk atmosfär som förtrollar både barn och vuxna.

Låt oss dela med oss av några tips och idéer för att planera det perfekta 1-årskalaset. Dekorationerna är viktiga! Använd de söta rådjursdekorationerna för att förvandla festlokalen till en förtrollande skog. Häng upp rosa och guldiga ballonger med 1-årsmotiv för att ge en festlig touch.

Dekorera borden med gulliga rådjurscenterpieces som får gästerna att le. Släpp loss fantasin och skapa en miljö där ditt älskade lilla rådjur kan känna sig som hemma. Det bästa är att det finns så många matchande tillbehör till temat. Välj bland tallrikar, muggar och servetter med bedårande rådjursmotiv. Vi har också en vacker bordsduk som ger en extra touch av elegans till 1-årskalaset.

För att göra kalaset ännu mer minnesvärt, fyll kalaspåsarna med små presenter och godis som passar perfekt till temat. Glöm inte att fånga de speciella ögonblicken!

Ta massor av bilder med en kamera eller mobiltelefon under kalaset. Det kommer att bli ett minne för livet att kunna se tillbaka på dessa stunder när ditt lilla rådjur firar sin allra första födelsedag.

113 produkter

P90258

Träskedar 8-pack

19,00 kr
Deer Little One, Girlang 1 år
Discount

Deer Little One, Girlang 1 år

69,00 kr
119,00 kr
Pom Pom Guld 35 cm

Pom Pom Guld 35 cm

25,00 kr

Du har sett 36 av 113 produkter