• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Klistermärken och Stickers

Vi har massvis med snygga och roliga klistermärken och stickers att erbjuda dig här. Du kan ge bort dem med godis i en liten kalaspåse eller tillsammans med prylar som har gott om utrymme för dekorationer.

Klistermärken är något alla barn kan ha roligt med. De kan använda dem att dekorera sina saker eller delar av rummet. I barns ögon kan allt möjligt förskönas med ett eller ett par klistermärken, allt från skolanteckningsböcker och ryggsäckar till bokhyllor och elektronikprylar...

Tittar du runt här nedan kommer du säkerligen känna igen många av de olika teman som dyker upp bland våra klistermärken. Många av dem kommer från populära barnfilmer och tv-serier. På andra hittar du motiv från några av de mest populära spelen. Men vi har även klistermärken med mer allmänna teman, som smileys, pirater, sjöjungfrur, halloween och enhörningar.

Vi har även en del temporära tatueringar så att barnen kan dekorera sig själva, och inte bara alla sina saker. De kommer med många olika fina motiv och är lätta att applicera på händer, armar, ansikte och liknande.

Har du ett barnkalas inplanerat är det perfekt att köpa hem lite klistermärken och några tatueringar. Ett tips är att ge barnen en eller annan tatuering när de först kommer och hjälpa dem att applicera den på en synligt ställe. När kalaset sedan är över kan du skicka med dem några godsaker och ett par klistermärken i en liten kalaspåse när de far hem. Både tatueringarna och klistermärkena kommer säkert att vara uppskattade, kanske nästan lika mycket som godiset.

Med så många olika klistermärken, stickers och tatueringar att välja mellan är vi säkra på att du kan hitta något som kommer att passa, oavsett vilket tillfälle du shoppar för just nu. Om några av produkterna du är intresserad av är slut i lager just nu kan du alltid välja att bevaka dem så meddelar vi när de har kommit in igen.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här