• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Klistermärken och Stickers

Letar du efter snygga och roliga klistermärken och stickers? Välkommen till oss på Kalaskungen! Här hittar du ett stort sortiment med klistermärken. Vi har bland annat häftiga stickers med motiv från populära filmer, serier och TV-spel. Självklart har vi också fina klistermärken med motiv av enhörningar, dinosaurier och gullig små djur. Varför inte ge bort några klistermärken tillsammans med godiset i kalaspåsen? Eller kanske använda stickers för att göra egna inbjudningskort till kalaset? Eller som en festlig liten detalj på våra enfärgade kalasartiklar?

Klistermärken är något alla barn kan ha roligt med. De kan använda dem att dekorera sina saker eller delar av rummet. I barns ögon kan allt möjligt förskönas med ett eller ett par klistermärken, allt från anteckningsböcker och ryggsäckar till bokhyllor och elektronikprylar...

Har du ett barnkalas inplanerat? Då är det ett perfekt tillfälle att köpa hem klistermärken och gnuggisar. Ett tips är att ge barnen en gnuggis när de först kommer och hjälpa dem att applicera den på en synligt ställe. När kalaset sedan är över kan du skicka med barnen lite godsaker och ett par klistermärken i en kalaspåse. Både tatueringarna och klistermärkena kommer garanterat att bli uppskattade, kanske nästan lika mycket som godiset.

Med så många olika klistermärken och stickers att välja mellan är vi säkra på att du kan hitta något som kommer att passa, oavsett vilket tillfälle du shoppar för just nu. Är någon av produkterna du är intresserad av slut i lager just? Då kan du alltid välja att bevaka dem så meddelar vi när de har kommit in igen.

 

57 produkter

Du har sett 36 av 57 produkter