• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Lekar & Aktiviteter till kalas

På jakt efter roliga lekar och aktiviteter till kalaset? Välkommen! Den här sidan är till dig! Här har vi samlat ett urval av roliga leksaker och spel som passar perfekt som aktivitet på barnkalaset. Vi har också ett stort urval av roliga gnuggisar och små leksaker som garanterat blir ett uppskattat inslag i kalaspåsen eller partyboxen nästa gång det vankas barnkalas. Små saker, som ger det där lilla extra till ditt kalas, och som ger alla något att se fram emot. Och du? Glöm inte att ta en titt på vår inspirationssida. Där hittar du massor av roliga lekar till kalaset!

Här hos oss på Kalaskungen.com finns bland annat roliga barnspel och partyspel som gör det lätt att planera in roliga aktiviteter. Flera av spelen kan dessutom spelas av många spelare samtidigt och kan därför enkelt användas även på riktigt stora kalas. Så vad väntar du på? Klicka hem ett spel till nästa kalas, luta dig tillbaka och se hur tiden flyger iväg när alla har roligt.

Kalaspåsen brukar vara ett uppskattat inslag på barnkalaset. Och vem har sagt att man bara får fylla kalaspåsen med godis? Vi har fyllt upp våra lagerhyllor med små roliga barnleksaker som passar perfekt till kalaspåsen. Fyll kalaspåsen med roliga överraskningar och dela ut påsen när de små gästerna kommer, när de åker hem. Eller varför inte låta kalaspåsarna vara en del av en skattjakt eller fiskdamm? Med vårt stora utbud av barnleksaker hittar du garanterat något som passar gästerna perfekt. Och vet du vad? Självklart har vi även massor av spännande godis till kalaspåsen!

Skall du anordna ett kalas med något av våra populära teman? Varsågod! Här hittar du massor av roliga lekar, spel, aktiviteter och leksaker som matcha med våra teman. Allt för att du ska kunna skapa det perfekta kalaset, oavsett årstid då det anordnas och åldern på gästerna. Titta gärna runt bland våra leksaker, spel och pyssel för att få idéer till nästa kalas. Har du hittat något som passar? Lägg till det du hittat som favorit så att du inte glömmer bort de artiklar du valt ut.

Här på Kalaskungen älskar vi verkligen piñatas och tycker att alla borde få uppleva att ha en pinata på sitt kalas. Åtminstone en gång i livet. Och vet du vad? Våra pinatas är superenkla att använda. Du fyller helt enkelt pinatan med godis, leksaker eller både och. Sedan låter du gästerna på kalaset turas om att försöka slå hål på pinatan med exempelvis ett slagträ eller tömma innehållet genom att dra i snörena. Ska det göras på riktigt? Då ska barnet även bära en ögonbindel medan han eller hon försöker träffa piñatan. Tänk bara på att lämna gott om utrymme så att ingen annan riskerar att bli träffad. 

Tips! Våra minipiñatas är perfekta som bordsdekorationer där man kan gömma ytterligare godsaker eller annat roligt.

474 produkter

Du har sett 36 av 474 produkter