• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Pyssel för barn - Leksaker, spel och pussel!

Här kan du hitta en mängd roliga leksaker, spel och saker att lägga ned i kalaspåsen eller partyboxen nästa gång det vankas barnkalas. Detta är sakerna som ger det där lilla extra till ditt kalas, och som ger alla något att se fram emot.

Vi på Kalaskungen älskar verkligen våra piñatas och tycker att alla borde prova en sådan på minst ett kalas. Du fyller upp dem med godis, leksaker eller både och, sedan låter du födelsedagsbarnet försöka slå hål på den med exempelvis ett slagträ eller tömma innehållet genom att dra i snörena. Ska det göras på riktigt ska dock barnet även bära en ögonbindel medan han eller hon försöker träffa piñatan. Tänk bara på att lämna gott om utrymme så att ingen annan riskerar att bli träffad. Våra minipiñatas är dessutom perfekta som bordsdekorationer där man kan gömma ytterligare godsaker eller annat roligt.

Med våra barnspel och partyspel blir det även lätt att planera in roliga aktiviteter. Flera av spelen tillåter många spelare samtidigt och kan därför även enkelt användas på riktigt stora kalas. Införskaffa ett spel till nästa kalas och se hur tiden flyger iväg när alla har roligt.

Vi har även en mängd små barnleksaker som passar perfekt att ge bort när gäster dyker upp, när de åker hem eller vid något annat passande tillfälle under kalasets gång. Med vårt stora utbud av barnleksaker kan du säkert hitta något som passar gästerna perfekt.

Har du valt att anordna ett kalas med några av våra populära teman har vi mycket som följer detta i sortimentet nedan. Allt för att du ska kunna skapa det perfekta kalaset, oavsett årstiden då det anordnas och oavsett åldern på gästerna. Titta gärna runt bland våra leksaker, spel och pussel för att få idéer till nästa kalas. När du hittar något passande kan du lägga till dem som favoriter så att du inte glömmer bort de artiklar du valt ut.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här