• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Inbjudningskort till kalas

De flesta av våra inbjudningskort till kalas kommer tillsammans med kuvert i matchande färger. När det närmar sig kalas är det bra att vara ute i god tid och planera. När väl temat på kalaset är bestämt och du köpt inbjudningskorten är det dags att skicka dem eller lämna dem till dina kompisar.

Att få ett inbjudningskort till ett kalas är spännande och betyder att man har något roligt att se fram mot. Själva inbjudningskortet avslöjar säkert vilket tema det blir på kalaset. Hos oss hittar du färgglada inbjudningskort i olika populära teman som Disney Frost, Harry Potter, Super Mario, Batman och många fler.

Kanske är det ett kalas med hästtema som står för dörren eller ett roligt fotbollskalas? Oavsett tillfälle så hittar du ditt inbjudningskort här. Vi har även gulliga inbjudningskort till 1-årskalas och kort till Babyshower. Vill du göra något extra roligt så kan du måla och rita själv på inbjudningarna och dekorera dem med lite konfetti.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här