• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Kalastillbehör

Våra fantastiska kalastillbehör inkluderar allt från snygga inbjudningskort och kalaspåsar till praktiska godisskålar och allt du kan fylla upp dem med. Med vårt stora sortiment kommer du garanterat hitta något som passar in i kalaset och temat du har valt ut.

Alla kalas börjar med inbjudningarna, passa därför på att välja ut några av våra inbjudningskort och skicka ut till gästerna. Det kommer bli mycket mer personligt och bidra till den rätta stämningen för kalaset redan från början.

Ta även tillfället i akt att beställa några lämpliga kalaspåsar eller partyboxar. Dessa kan du sedan fylla med godis och små leksaker och dela ut som en välkomstgåva till gästerna när de dyker upp eller när de ska åka hem som ett tack för sällskapet.

Och på tal om att fylla upp påsarna kan du även passa på att titta igenom vårt sortiment av godis. Här har vi samlat många klassiker tillsammans nya spännande godissorter som kommer att gå hem på varje barnkalas. Vill du hellre ställa fram skålar med godis på bordet har vi flera modeller av skålar som är som gjorda för barnkalas.

Om du vill spexa till kalaset lite extra kan du även ge varje gäst en kalashatt, en ansiktsmask eller båda två. Både hattarna och maskerna kommer även med roliga och häftiga teman, och låter dig därmed fortsätta med temat du valt ut till kalasdekorationerna.

Vi har även många festliga photoprops du kan använda dig av för att ta roliga foton på kalaset. De är perfekt både för individuella foton och gruppfoton. Köper du ett set som inkluderar tomma pratbubblor kan du skriva in några roliga citat eller kommentarer på dem för gästerna att hålla upp.

Med våra kalastillbehör kommer ditt kalas snabbt att bli en hit bland alla gäster, och något de kommer att minnas en lång tid framöver.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här