• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Kalastillbehör

Ta kalaset till nästa nivå med våra roliga kalastillbehör! Här hittar du allt från snygga inbjudningskort och kalaspåsar till festliga snacks-och godisställ och smaskigt godis att fylla dem med. I vårt stora sortiment hittar du garanterat något som passar till kalaset - oavsett vilket temat du har valt. 

Alla kalas börjar med inbjudningarna, passa därför på att välja ut några av våra inbjudningskort och skicka ut till gästerna. Med roliga och personliga inbjudningskort sätter du tonen för kalaset redan från början! 

Ta även tillfället i akt att beställa ett gäng roliga kalaspåsar eller partyboxar till kalaset. Fyll sedan dessa med godis och små leksaker och dela ut som en välkomstgåva till gästerna när de dyker upp eller när de ska åka hem som ett tack för sällskapet.

Och på tal om att fylla upp påsarna… passa på att ta en titt på vårt sortiment av godis. Här har vi samlat många klassiker tillsammans nya spännande godissorter som kommer att gå hem på barnkalaset. Vill du hellre ställa fram godis på bordet? Ta en titt på våra fina bufféfat och snacksställningar. 

Vill du spexa till kalaset lite extra? Ge varje gäst en kalashatt, en ansiktsmask eller båda två. Vi har hattar och masker med roliga och häftiga teman, som passar perfekt ihop med temat du valt ut till kalasdekorationerna.

Vi har även många festliga photoprops du kan använda dig av för att ta roliga foton på kalaset. De är perfekt både för individuella foton och gruppfoton. Köper du ett set som inkluderar tomma pratbubblor kan du skriva in några roliga citat eller kommentarer på dem för gästerna att hålla upp.

Med våra kalastillbehör kommer ditt kalas snabbt att bli en hit bland gästerna, och något de kommer att minnas en lång tid framöver.

 

672 produkter

Haribo Matador Mix 600 gram
Nyhet
Discount

Haribo Matador Mix 600 gram

69,00 kr
95,00 kr
Aroma Sura båtar 80 gram
Nyhet
Discount

Aroma Sura båtar 80 gram

12,00 kr
15,00 kr
Pringles Paprika 165 gram
Nyhet
Discount

Pringles Paprika 165 gram

39,00 kr
49,00 kr
Fruxo Storpack 2 kg
Nyhet

Fruxo Storpack 2 kg

229,00 kr

Du har sett 36 av 672 produkter