• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Tallrikar till barnkalas, dop, babyshower och fester

Dags att välja tallrikar till kalaset? Då är det här rätt kategori för dig! Här har vi samlat papptallrikar till alla typer av festligheter. Självklart har vi massor av tallrikar som passar till barnkalas, men vi har också tallrikar till babyshowers, dop halloween och andra högtider.

Är det dags för barnkalas? Då är engångstallrikar och pappmuggar ofta ett utmärkt val! Inte nog med att de är lätt att hålla i, de riskerar heller inte att gå sönder från all överskottsenergi som de små liven försöker göra sig av med. Och naturligtvis får du den stora bonusen som är alla häftiga och roliga bilder och teman som pryder tallrikarna.

Kalasteman är något vi på Kalaskungen verkligen älskar, och vi försöker se till att du kan hålla ett och samma tema i så stora delar av kalaset som möjligt. Våra tallrikar är inget undantag! Här hos oss hittar du engångstallrikar med alla möjliga slags teman. Förutom tallrikar med motiv från populära barnfilmer och tv-serier har vi dessutom tallrikar i många andra teman, som hästar, katter, hundar, fotboll och mycket mer.

Letar du istället efter papperstallrikar till exempelvis babyshower, nyår, sommarfesten eller en annan tillställning? Då har vi många lämpliga alternativ att välja mellan! 

När du ändå är här rekommenderar vi att du tar dig en titt i våra andra kategorier och ser om du inte kan hitta något annat som följer samma tema. Vi har ett enormt utbud av kalasartiklar av alla möjliga slag. Vill du ha saker specifikt till dukningen har vi bland annat praktiska pappersmuggar och servetter i många olika färger, former, teman och varianter. 

Vi vill hjälpa dig att ordna det bästa kalaset du bara kan. Ta dig en titt i vårt sortiment så hittar du säkert något som kan fungera för kalaset eller festen du har planerat. Lycka till!

 

382 produkter

Dinosaurie - Assietter 6-pack
Nyhet
Discount

Dinosaurie - Assietter 6-pack

25,00 kr
29,00 kr

Du har sett 36 av 382 produkter