• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Tallrikar till barnkalas, dop, babyshower och fester

Här har vi samlat vårt stora utbud av papperstallrikar för alla möjliga tillfällen. Vi har självfallet många som passar just till barnkalas, men du kan även hitta andra fantastiska exemplar för olika högtider och teman.

Engångstallrikar och liknande tillbehör är ofta ett utmärkt val när du planerar en tillställning för barn. Inte nog med att de är lätt att hålla i, de riskerar heller inte att gå sönder från all överskottsenergi som de små liven försöker göra sig av med. Och naturligtvis får du den stora bonusen som är alla häftiga och roliga bilder och teman som pryder tallrikarna.

Kalasteman är något vi på Kalaskungen verkligen älskar, och vi försöker se till att du kan hålla ett och samma tema i så stora delar av kalaset som möjligt. Våra tallrikar är inget undantag från detta, och vi har alla möjliga slags teman. Förutom alla populära barnfilmer och tv-serier har vi även flera andra teman, som hästar, katter, hundar, fotboll och mycket mer.

Letar du istället efter papperstallrikar till exempelvis babyshower, nyår, sommarfesten eller en annan tillställning har vi fortfarande lämpliga alternativ här nedan. Vi har till och med ett par av en lite större variant som kan användas som serveringsfat.

Medan du ändå är här kan vi rekommendera att du tar dig en titt i våra andra kategorier och ser om du inte kan hitta något annat som följer samma tema. Vi har ett enormt utbud av kalasartiklar av alla möjliga slag. Vill du ha saker specifikt till dukningen har vi bland annat praktiska pappersmuggar och servetter, även dessa i en mängd stiliga teman.

Vi vill hjälpa dig att ordna det bästa kalaset du bara kan. Ta dig en titt i vårt sortiment så hittar du säkert något som kan fungera för kalaset eller festen du har planerat. Lycka till!

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här