• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Dukning till barnkalas, fest och kalas

Här har vi samlat allt du behöver för att duka till kalaset.Ska du duka till ett barnkalas, fest, dop eller babyshower? Då har vi dukningstillbehör för dig! 

Ett fint dukat bord gör faktiskt större skillnad än du tror. Med dukningen har du ett perfekt tillfälle att skapa rätt stämning för kalaset eller festen, det tillfället borde du ta vara på. Vi har nog alla varit på ett kalas eller en fest där det enbart dukats fram helvita papptallrikar, muggar och servetter? Inte den mest inspirerande dukningen, eller hur? 

Vi på Kalaskungen vet att man kan göra så mycket mer med kalasdukningar! De bästa av allt? Vi har ett stort urval av dukningstillbehör i många olika sorters färger, teman och stilar som låter dig förverkliga just din vision. Eller som kanske helt enkelt hjälper dig att forma din vision när du är på jakt efter inspiration.

Är det kalasdukning som står på schemat? Då har vi ett stort urval av dukningstillbehör med motiv som är populära bland barn och ungdomar idag. Här hittar du inte bara tallrikar, muggar och servetter, utan även bordsdukar, partyboxar och mycket annat som hör till dukningen.

Vi har även många passande artiklar för flera av årets högtider, som halloween och nyår, samt andra populära festligheter, som babyshowers, dop, gender reveals och till riktigt fina sommarfester. Passa på att skrolla lite bland våra kategorier, och se om du kan hitta något som passar till just ditt kalas. Vi tror till och med att du kommer att hitta en del nya idéer längs vägen.

Ta sedan tillfället i akt att titta runt i våra andra kategorier för att hitta dekorationer och andra artiklar med samma sorts motiv!

 

1 172 produkter

Glasskedar 8-pack
Nyhet

Glasskedar 8-pack

29,00 kr

Du har sett 36 av 1172 produkter