• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Tips för ett kusligt roligt Halloweenkalas
Inspiration

Tips för ett kusligt roligt Halloweenkalas

Har du också lovat barnen ett kusligt roligt Halloweenkalas i år? Lugn, vi hjälper dig! I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa tips på hur du kan ge barnen den där riktiga Halloweenkänslan. 

1. Välj ett tema till halloweenfirandet 

Det första du behöver göra är att välja ett halloweentema. Vill du bjuda på ett traditionellt halloweenfirande med pumpor och spöken? Ett lite gulligare, och mindre skrämmande halloweenfirande i rosa, svart och guld? Eller varför inte ett halloweenfirande med läskiga clowner? Välj ett tema som är lagom läskigt och som du tror att dina barn kommer att tycka om. 

2. Ta firandet till nya höjder med coola halloweenballonger

Ballonger är den ultimata stämningshöjaren! Vad sägs om en stora fladdermusballonger, ballonger som ser ut som pumpor eller ballonger täckta med spindelväv? Välj ballonger som passar ditt tema. Och du..? Glöm inte att komplettera med Helium om du vill få dina ballonger att sväva. 

3. Fråga barnen vad de vill klä ut sig till

Att få klä ut sig till Halloween är något som många barn ser fram mot. Och vet du vad? Hos oss på Kalaskungen hittar du både traditionella halloweendräkter som häxor och utomjordingar, men också aktuella dräkter som Freddy från succséspelet Five Nights at Freddýs och karaktärerna från Harry Potter. Så varför inte bara låta barnen själva välja vad de vill klä ut sig till? Vi garanterar att det kommer bli en succé. 

4. Glöm inte godsakerna 

Ingen riktigt halloween utan läskigt gott godis! Välj och vraka i vårt stora godissortiment. Vill du baka något roligt till Halloween? Ta en titt i vår bakavdelning! Där hittar du massor av roliga baktillbehör till Halloween

5. Förbered roliga lekar 

Överraska barnen med roliga Halloweenlekar. Här är några av våra favoriter!

Halloweenkalas

Liknande artiklar