• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/candy-header.jpg

Populära kategorier

https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/SE-Puff-Candy-For-Birthday.png
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/SE-Puff-Candy-Big-Pack.png
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/SE-Puff-lakrits.png
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/SE-Puff-Candy-gelegodis.png
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/SE-Puff-Candy-Chocolate.png

Välkommen till en värld av godis hos Kalaskungen

Hos oss hittar du en oändlig skattkista fylld med söt, sur, och salt lycka som väntar på att upptäckas. Oavsett om du förbereder dig för ett storslaget kalas, vill fylla upp godisskåpet med dina favoriter, eller söker efter den perfekta godisgåvan, har Kalaskungen allt du kan tänkas behöva.

Från barnkalas till vardagsmys

Vår specialitet, Godis till Kalas, inkluderar allt från chokladägg med överraskningar till godishalsband och licensierade favoriter från barnens älskade film- och spelvärldar som Pokémon och Barbie. Skapa oförglömliga minnen med godis som inte bara smakar gott utan också förgyller varje kalas.

För godisälskare som vet vad de vill ha så erbjuder vi Godis i Storpack - perfekt för att fylla på lagret av de där oemotståndliga favoriterna till bra priser. Vårt sortiment spänner från 1 kg till 3 kg förpackningar av ren glädje.

Upptäck vårt spännande utbud av Tuggummin & Tablettaskar, där klassiskt Hubba Bubba möter roliga smaker och former som dinosaurieägg och colaflaskor. För en rolig twist har vi också tablettaskar med Pippi Långstrumps krumelurpiller som garanterat väcker glädje.

Unika smakupplevelser och roliga överraskningar

Våra Godisklubbor och Roligt Godis kategorier är hem till allt från klassiska Chupa Chups till unika marshmallow-klubbor och skämtsamma godisskapelser som Unicorn Poo. Dessa små glädjespridare är perfekta för att överraska och roa, både på kalas och som en vardaglig belöning.

Älskare av Lakrits och Choklad kommer att hitta ett noggrant urval av söt och salt lakrits samt chokladägg och guldmynt, perfekt för gåvor i barnens kalaspåsar.

Och för den som planerar det ultimata kalaset eller eventet, låt vår Godisbuffé bli kronjuvelen med allt från skålar och godiskopor till snackboxar och tematiska ställningar.

Utforska och upptäck

Med Kalaskungen är möjligheterna oändliga. Varje besök är en chans att utforska, upptäcka och, viktigast av allt, njuta. Våra Godispåsar och Gelégodis väntar på att bli upptäckta och älskade av nya och återkommande kunder. Våra godispåsar, också kallade kalaspåsar finns med barnens favoritmotiv och är klassiska att få när det är kalas. Beställ allt smidigt online.