• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
https://www.kalaskungen.com/pub_docs/files/candy-header.jpg

Godispåsar

På Kalaskungen förvandlar vi varje godispåse till en fest i sig. Vår godispåsar kategori är fylld till bredden med populära smaker och märken. De tillfredsställer varje smakpreferens. Från det söta till det salta och det härligt syrliga och allt däremellan.

Det är en värld där både klassiska favoriter och nya spännande smaker möts i harmoni, redo att bli utforskade. Våra färdiga godispåsar är perfekta för alla tillfällen. Vare sig du planerar ett barnkalas, letar efter den perfekta gåvan, eller helt enkelt vill njuta av en mix av godis så har vi vad du behöver.

Våra Haribo Nappar i olika smaker är en ständig hit, men vi bjuder också på en mängd påsar med unikt och roligt innehåll som kommer att göra varje tillfälle lite godare.

Vi har dessutom ett brett sortriment av tomma godispåsar, även kända som kalaspåsar. Dessa kommer i en mängd olika teman och motiv. Allt från Disney Frost och Spiderman till enhörningar och dinosaurier.

De ger dig möjligheten att skapa en personlig touch till kalaset. Fyll dem med ditt val av godis från vårt sortiment och lägg till några andra överraskningar som små leksaker, klistermärken eller engångstatueringar. Sedan är det bara att dela ut påsarna, låta barnen leta efter dem i en rolig lek eller ordna en klassisk fiskdamm.

227 produkter

Bravo Kola 90 gram
Nyhet

Bravo Kola 90 gram

19,00 kr

Du har sett 36 av 227 produkter