• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Ballonger till kalas och fester

På Kalaskungen förstår vi betydelsen som ballonger har för varje firande. Oavsett om det är ett barnkalas, en babyshower, eller en fest på ditt företag så har vi ett gigantiskt utbud av ballonger i alla tänkbara färger och former. Vi skulle vilja påstå att utan ballonger är det ingen riktig fest. Ballonger är så starkt förknippade med festliga tillfällen och är faktiskt en av de första sakerna man tänker på när man ska arrangera en fest eller ett kalas, eller hur?

Eftersom ballonger också är så mångsidiga och finns i så många olika färger så är möjligheterna oändliga när det kommer till att dekorera med dem. Att matcha färger både med varandra och med de färger du valt på dina dukningstillbehör är hur roligt som helst.

Ballonger till alla tillfällen

Det kan det vara en utmaning att välja eftersom vi har ett så stort sortiment och ballonger har utvecklats som produkt över tid. Numera finns det ballonger formade som siffror och bokstäver, det kände du säkert till, men visste du att det på senare år blivit en trend med ballongbågar och ballonggirlanger?

Det finns många DIY kit som är omåttligt populära för den som vill göra en ballongbåge. Därutöver har tillverkarna skapat färdiga ballongbuketter med olika teman och färdiga kit med ballonger till att dekorera taket med.

Så beroende av din tid, din budget och vad du känner dig bekväm med, så kan ditt ballongprojekt bestå av att hänga upp 10 prisvärda vanliga latexballonger på 5 minuter eller bygga en eller flera ballongbågar och buketter i flera timmar.

Titta i vår kategori med praktiska ballongtillbehör som ballong stick-ups, som enkelt låter dig fästa ballonger på väggar eller taket. Då behövs faktiskt inget helium, vilket både blir mer ekonomiskt och är ett bra miljöval. Vi har även små limprickar som gör att du kan fästa flera ballonger ihop med varandra i ett ballongkluster.

En annan populär produkt för dig som älskar att pyssla och vill gå all in är våra ballonggirlangband. Med hjälp av dem kan du enkelt länka samman ballonger i olika färger och storlekar för att få till en alldeles egen ballonggirlang.

Tips

Ett tips är att börja med att titta igenom våra mest populära kategorier och välj ut de färger du gillar. Utifrån det kan du sedan planera för hur enkelt eller hur avancerat du vill göra det. Hos oss hittar du allt vad du behöver och du kan vara säker på att vi har de senaste färgerna och allt tillbehör för att göra din nästa fest till en oförglömlig och färgsprakande tillställning.

776 produkter

Daisy - Folieballong 2-pack
Nyhet
Discount

Daisy - Folieballong 2-pack

39,00 kr
49,00 kr

Du har sett 36 av 776 produkter