Allt till barnkalaset!

Sista dagen idag att få 20 % rabatt på allt, ange koden BF2021 i kassan.
Priser inkl. moms
Pris
10,00 kr599,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-24 (628)1 2 3 ... 27 Sista 100 per sida

Ballonger för alla festliga tillfällen

Ballonger är perfekta att använda till alla tillställningar från barnkalas till företagsfester. Här på Kalaskungen älskar vi ballonger och har sett till att kunna erbjuda dig ett stort sortiment att välja mellan så du kan hitta de rätta ballongerna för just din tillställning. Våra i särklass mest populära ballonger är siffer- och bokstavsballonger, tillsammans med våra vackra ballongbågar.

En ballongbåge är ett litet byggprojekt med ett flertal ballonger och instruktioner på hur du bygger ihop den. Den kommer med allt du behöver för att kunna göra en vacker kreation. Det kanske tar en stund att montera ihop, men slutresultatet är alltid värt tiden och energin du lagt ned.

Sifferballonger är ett givet val för både födelsedagar och nyår. Men de kan även användas för att exempelvis fira ett försäljningsrekord på företaget. För att du ska kunna välja de som passar bäst erbjuder vi dem dessutom i flera härliga färger.

Bokstavsballonger har nästan ändlös potential när det kommer till användningsområden. Allt från att stava födelsedagsbarnets namn till att skriva festliga budskap eller citat som passar in i temat på festen. Även dessa har vi i mer än en färg för att du ska ha flera valmöjligheter.

Vill du dekorera på ett helt annat vis har vi även flertalet ballonger med inbyggd LED-lampa. De håller lätt hela kalaset eller festen ut och är ett utmärkt val för en sommarfest utomhus på kvällen eller bara när du vill sätta lite extra ljus på tillvaron. Och du kan blåsa upp dem som vanligt eller fylla dem med helium.

Är det barnkalas som står på schemat har vi även en mängd folieballonger med teman från populära filmer, tv-serier och spel. Dessa teman kan du även hitta bland många andra produkter i andra kategorier så du kan skapa en röd tråd genom alla kalasdekorationer. Vi har också folieballonger i olika former som hjärtan och stjärnor i flera härliga färger.