• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Ballonger för alla festliga tillfällen

Ballonger är verkligen den perfekta dekorationen till alla tillställningar! Är du på jakt efter ballonger till ett barnkalas? Babyshower? Eller kanske till företagsfesten? Inga problem! Här hos oss på Kalaskungen hittar du garanterat något som passar! Vi älskar nämligen ballonger och har fyllt upp vårt lager med ett stort sortiment! Dessutom fyller vi på med nyheter så ofta vi kan! Allt för att du ska kunna hitta de rätta ballongerna till just din tillställning. 

Våra i särklass mest populära ballonger är siffer- och bokstavsballonger, tillsammans med våra vackra ballongbågar.
Sifferballonger är ett givet val för både födelsedagar och nyår. Men de kan även användas för att exempelvis fira ett försäljningsrekord på företaget. För att du ska kunna välja de som passar bäst erbjuder vi dem dessutom i flera härliga färger.

Bokstavsballonger har nästan ändlös potential när det kommer till användningsområden. Allt från att stava födelsedagsbarnets namn till att skriva festliga budskap eller citat som passar in i temat på festen. Även dessa har vi i flera färger för att du ska ha flera valmöjligheter.

En ballongbåge är ett litet byggprojekt med ett flertal ballonger och instruktioner på hur du bygger ihop den. Den kommer med allt du behöver för att kunna göra en vacker kreation. Det kanske tar en stund att montera ihop, men slutresultatet är alltid värt tiden och energin du lagt ned..

Är det barnkalas som står på schemat har vi även en mängd folieballonger med teman från populära filmer, tv-serier och spel. Dessa teman kan du även hitta bland många andra produkter i andra kategorier så du kan skapa en röd tråd genom alla kalasdekorationer. Vi har också folieballonger i olika former som hjärtan och stjärnor i flera härliga färger.

 

673 produkter

Du har sett 36 av 673 produkter