• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Här hittar du maskeradkläder till barn

Vi på Kalaskungen är experter på barnkalas. Och vi tycker att en av de bästa tillskotten till vilket barnkalas som helst är maskeradkläder. Barn älskar att klä ut sig och kalaset är ett perfekt tillfälle att göra detta. Med vårt stora sortiment av maskeradkläder för barn och roliga maskeradtillbehör vill vi göra ditt nästa kalas till något som alla medverkande kommer att minnas en lång tid framöver.

Nedan har vi samlat de bästa maskeradkläderna för barn i alla möjliga kategorier. Oavsett om de vill klä ut sig som en karaktär från sin favoritfilm eller serie, eller kanske till och med en figur från sitt favoritspel, kan vi erbjuda massor av fantastiska alternativ. Superhjältar, prinsessor, monster och mycket mer kan du hitta bland våra maskeraddräkter.

Självfallet behöver det inte vara barnkalas som står på schemat för att det ska vara tillfälle för maskeradkläder. Vi får ju inte glömma maskeradens högtid: Halloween. Och vi har en hel rad maskeraddräkter som passar denna tid på året. Häxor, vampyrer, zombies och spöken kan dina barn lätt klä ut sig som med hjälp av våra skrämmande utstyrslar.

När det vankas maskerad är första frågan du bör ställa dig om det ska vara ett tema eller om alla ska få komma som vad de vill. Har du idéer på ett riktigt roligt tema kan du absolut föreslå för alla gäster vilka maskeraddräkter som passar in. Men tänk också på att kolla hur många olika sorters dräkter som finns att köpa och hur många som kommer. Att alla kommer klädda som samma figur eller liknande kanske inte var vad du hade tänkt.

Inför ett maskeradkalas är det också viktigt att ge alla gäster gott om tid att förbereda. Med kort notis kan du inte förvänta dig att alla hinner komma på en passande maskeraddräk till sina barn och få hem dem i tid. Med bra planering kan du enkelt undvika denna situation.

När du letar bland alla våra maskeradkläder kan du snabbt se vilka åldrar de passar till. Klicka bara in dig på en av våra maskeraddräkter så kan ser du vår storleksguide. Då ser du snabbt vilken som skulle passa bäst för ditt barn. Tänk på att barn kan växa riktigt snabbt emellanåt. Så förlita dig inte på vad deras längd var sist du mätte dem. Mät dem först och välj sedan den mest lämpliga storleken.

Var också noga med att läsa om vad som ingår och inte. Om exempelvis skor ej ingår är det kanske något du vill fixa själv. Hålls kalaset inomhus så är förstås inte skorna ett måste. Men det kan fortfarande vara något som gör att dräkten känns mer komplett. Tänk också på att en riktigt fin dräkt kommer säkert användas flera gånger. Av denna anledning har vi även tips om hur du bäst tvättar många av dräkterna.

Passa slutligen på att titta igenom vårt utbud av andra kalasartiklar för ditt kalas. Knyt ihop maskeradtemat med dekorationer och dukning i samma tema. Och har du några frågor om några av våra produkter är det bara att höra av dig.

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här