• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Här hittar du maskeradkläder till barn

Vi på Kalaskungen är experter på barnkalas. Och vi tycker att ett av de bästa tillskotten till barnkalaset är maskeradkläder. Barn älskar att klä ut sig och kalaset är ett perfekt tillfälle att göra detta. Med vårt stora sortiment av maskeradkläder till barn och roliga maskeradtillbehör kan vi hjälpa dig att göra nästa kalas till något som alla medverkande kommer att minnas en lång tid framöver.

Här har vi samlat de bästa maskeradkläderna för barn i många olika kategorier. Vill ditt barn klä ut sig till en karaktär från sin favoritfilm eller serie? Eller kanske till och med en figur från sitt favoritspel? Då har vi massor av roliga alternativ att erbjuda. Bland våra maskeradkläder till barn hittar du superhjältar, prinsessor, monster och mycket mer. 

Självfallet behöver det inte vara barnkalas som står på schemat för att det ska vara tillfälle för maskeradkläder. Vi får ju inte glömma maskeradens högtid: Halloween. Och vet du vad? Vi har en hel rad maskeraddräkter som passar perfekt till Halloween. Med hjälp av våra skrämmande maskeradkostymer kan dina barn lätt klä ut sig till häxor, vampyrer, zombies och spöken. 

Planerar du en maskerad? Då bör du först bestämma om maskeraden ska ha ett tema eller om alla ska få klä ut sig till vad de vill. Har du en idée till ett riktigt roligt tema kan du absolut föreslå för gästerna vilka maskeraddräkter som passar in. Men tänk också på att kolla hur många olika sorters dräkter som finns att köpa och hur många som kommer. Om alla kommer klädda som samma figur eller liknande blir det kanske inte riktigt som du hade tänkt.

Inför ett maskeradkalas är det också viktigt att ge alla gäster gott om tid att förbereda sig. Med kort notis kan du inte förvänta dig att alla hinner komma på en passande maskeraddräk till sina barn och få hem den i tid. Med bra planering kan du enkelt undvika denna situation.

När du kikar runt bland alla våra maskeradkläder kan du snabbt se vilka åldrar de passar till. Klicka dig vidare in till den maskeradkostym du är intresserad av så kan du snabbt se vilken storlek som skulle passa bäst till ditt barn. Och du? Tänk på att barn kan växa riktigt snabbt emellanåt. Så förlita dig inte på vad deras längd var sist du mätte dem. Mät dem först och välj sedan den mest lämpliga storleken.

Var också noga med att kontrollera vad som ingår i maskeraddräkten och inte. Det kan t.ex vara så att skor inte ingår och då kanske detta är något du vill fixa själv. Hålls kalaset inomhus så är skorna kanske inte ett måste. Men det kan fortfarande vara något som gör att dräkten känns mer komplett. 

Tips! Knyt ihop maskeradtemat med dekorationer och dukning i samma tema. Här hos oss hittar du massor av roliga kalasartiklar till ditt kalas. Har du några frågor om några av våra produkter? Då är det bara att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig så fort vi kan. 

 

188 produkter

Du har sett 36 av 188 produkter