• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Modellera

Skapa roliga figurer och kreativa skulpturer med modellera. Här hittar du bland annat Silk Clay och Foam Clay. Du väljer själv om du bara vill klicka hem dina favoritfärger eller slå till på ett färdigt paket med mixade färger. Glöm inte att komplettera med modelleringspinnar, formar och verktyg.

Är du sugen på att skapa med lera men vet inte riktigt vad du ska skapa? Ta en titt på våra färdiga pysselset! De innehåller allt du behöver för att komma igång och skapa roliga figurer med lera. Det enda du behöver göra är att välja är att välja vilken figur du vill skapa. Bra va?

Vad är Silk Clay?

Silk Clay är en smidig, skumaktig, självhärdande lättviktslera. Den är dessutom väldigt mjuk och härlig att jobba med. Med andra ord: en rolig och lätthanterlig modellera för både barn och vuxna. 

Vad är Foam Clay?

Foam Clay består av tusentals små pärlor och kallas därför ibland även för pärllera. Lerans konsistens? Ungefär som ett knastrigt slime. Foam Clay är en väldigt spännande lera att pyssla med då den kan användas på många olika sätt. Du kan t.ex kavla ut leran och låta den torka för att sedan skära, stansa eller klippa ut olika figurer. Du kan också använda leran för att skapa fantasifulla figurer på frihand.  

Tips! Har din Silk Clay lera torkat lite i burken? Spraya leran med lite vatten, knåda och vipps så är leran nästan som ny!